Dessert Chain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Farklı kültürlerden tatlıları, şekerlemeleri pişirin ve müşterilerinize servis edin.

Hazel ismindeki patronunuz yeni bir kafe açtı. Ancak bu kafede tatlıları yapacak ve onları servis edecek bir eleman gerekiyor. İşte bu kişi sizsiniz! Her kültürden tatlıları, şekerlemeleri pişirin ve müşterilerinize servis edin. Ne kadar güzel tatlı yaparsanız o kadar çok para kazanır ve kafeyi büyütürsünüz.

Bir kafede olabilecek tüm tatlı ve kahve türlerini yapın, müşterilerinize sunun. Her türlü tatlıyı pişiren en iyi şef olun ve farklı mutfak aletleriyle mutfağınızı geliştirin. Tüm bunları yapabilmek için çalışmalı ve kafenize müşteri çekmelisiniz. Müşteri geldikçe hem puan hem de para kazanın. Ayrıca kafeden mutlu ayrılan müşteriler sizin için daha çok bahşiş bırakacaktır. Bu yüzden garsonluk konusunda da hızlı davranmalısınız.

Kendine özgü müzik ve ses efektleriyle oynamaya değer olan Dessert Chain, grafik konusunda da sınıftan geçmeyi başarıyor. Eğer yemek yapma veya garsonluk oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu size şiddetle öneriyorum.

Ömer Dursun

Dessert Chain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Dünyanın dört bir yanından tatlılar pişirin ve aynı zamanda garsonluk görevinizi yerine getirin.

Küçük bir kafeteryayı ne kadar büyütebilirsiniz? Peki mutfakta aşçılık yapıyorken aynı zamanda garsonluk da yapabilir misin? Eğer 'Evet' diyorsan Dessert Chain'i indirmemek için bir sebebin yok.

Hız ve el çabukluğu isteyen bu oyundaki amacınız kafedeki müşterileri mutlu etmek ve kafeyi büyütebilmek. Patronunuz Hazel'in size vereceği ipuçlarını kullanmaya çalışın ve hayalinizi tatlı zincirini kurmak için daha fazla beklemeyin. Ayrıca dünyanın her mutfağındaki tatlıları pişirin ve müşterilerinize hızlıca servis edin. 

Grafik ve müzik konusunda tatmin edici seviyede olan Dessert Chain, yemek yapma oyunlarını sevenler için güzel bir seçim olacaktır. 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Overdrive City

    Araba fabrikası kurarak dünyanın en büyük üreticisi ol.
  • Potion Punch 2

    Fantastik bir yemek macerasına dahil olun.
  • Tiny Pixel Farm

    Büyükbabandan aldığın çiftliği geliştirmeye hazır mısın?
  • TerraGenesis APK

    TerraGenesis APK, gerçek hayat bilim ve fiziklerine dayanan gezegen simülasyon oyunu. Astronomi ilgileleri, uzay oyunları severler için tavsiyemizdir.
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.
  • Train Station 2 APK

    Train Station 2 APK Android simülasyon oyununda kendi tren istasyonunuzu yönetiyorsunuz. Tren strateji oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Fish Tycoon 2 Virtual Aquarium

    Birbirinden güzel yüzlerce balığı besleyebileceğiniz ve eşsiz bir akvaryum oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.