Detour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Detour, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir seyahat planlama uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Detour, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir tur rehberi olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama ile gezdiğiniz yerler hakkında bilgi alabilir ve mobil bir tur rehberine sahip oluyorsunuz.

Tur rehberi gibi işlev gören bir uygulama olarak dikkat çeken Detour, gezilen yerler hakkında bilgileri sesli ve yazılı olarak almanızı sağlayan bir uygulamadır. Basit kullanıma sahip olan Detour, navigasyon sistemi sayesinde gezilen yerlerin bilgisini veriyor ve aynı zamanda kullanıcısını yönlendirmek için şehrin tüm noktalarını kullanıcıya sunuyor. Turistik mekanları keşfedebilir, bilgi paylaşımı yapabilir ve sanal bir tur rehberine sahip olabilirsiniz. Sürekli olarak geliştirme aşamasında olan Detour, kullanıcılarına da büyük şeyler vaat ediyor. Telefona hiç bakmadan yolunuzu bulabilir, mekanları sorunsuz gezebilir ve bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz. Ayrıca uygulamada grup oluşturup arkadaşlarınızla aynı mekanları ziyaret edebilir ve bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.

Detour uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Detour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Detour, sesli ve yazılı olarak turistik mekanları anlatan, navigasyonu ile yol gösteren başarılı bir iPhone ve iPad seyahat uygulaması.

Daha önce hiç gitmediğiniz bir şehirdesiniz ve orayı tüm ayrıntısıyla gezmek istiyorsunuz. Yalnız rehber tutacak kadar paranız yok veya gezi işini çok büyütmek gibi bir niyetiniz yok. O zaman iOS için geliştirilen Detour uygulaması tam size göre. Bu uygulamayı kullanarak şehri ayrıntılı bir şekilde gezebilir ve oranın kültürünü öğrenebilirsiniz.

Detour, iOS 8 ve üzerisi için geliştirilmiş ve sesli olarak gidilen mekanları tanıtabilen bir tur rehberi uygulaması. Ücretsiz olarak indirip kültür birikiminizi arttıran bu uygulamayı istediğiniz her yerde kullanabiliyorsunuz. Dilerseniz arkadaşlarınızla uygulama içerisinde grup oluşturup aynı mekanları ziyaret edebilir, birbirinizle bilgi paylaşımı yapabilirsiniz. Detour bulunduğunuz şehirdeki turistik mekanları ve bu mekanlara ne kadar uzakta bulunduğunu size otomatik olarak gösterebilir. İstediğiniz takdirde uygulama içerisinde bulunan navigasyon sistemiyle bu mekanlara yön tarifine uyarak ulaşabilirsiniz.

Harita üzerinden yol gösterimi, sesli anlatım özelliği ve gittiğiniz yerdeki turistik mekanları otomatik bulma yeteneğiyle Detour muhteşem bir seyahat uygulaması. Ayrıca  Detour oldukça büyük şeyler vaat ediyor.  Mesela telefona hiç bakmadan bir mekanı sorunsuz gezebileceğinizi iddia eden uygulama bu yöndeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.