Dilimin Ucunda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

İpucu kartlarından gizli kelimeyi bulun.

Dilimin Ucunda - Kelime Oyunu, Android platformudaki Türkçe kelime oyunları arasında en zoru, en zevklisi diyebilirim.

Kelime kartlarını açarak gizli kelime ile arada bağlantı kurup kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz. Gizli kelimeleri bulmak gittikçe zorlaşıyor. Türkçe kelime bulmaca oyunlarını fazlasıyla kolay bulanlara özellikle tavsiye ederim. İndirmesi de oynaması ücretsiz ve sadece 30MB yer kaplıyor!

İnternetsiz oynama seçeneği sunmasıyla dilediğiniz yerde keyifle oynayacağınız Türkçe kelime oyununda ilerleme çok basit. Sizi gizli kelimeye götüren 4 kart var. 4 kart için ipucu da diyebiliriz. İpucu kartları 30 saniyede kendiliğinden açılıyor ancak dilerseniz kartın üzerine dokunarak beklemeden açabiliyorsunuz. Ne kadar az kart açarsanız o kadar yüksek puan alıyorsunuz. Gizli kelimeyi bulmak başlarda kolay. Örneğin; Demleme, Sallama, Yeşil kartlarından aranılan kelimenin Çay olduğunu kolayca bulabiliyorsunuz. Lakin ilerleyen safhalarda ipucu kartlarıyla gizli kelime arasında bağ kurmak, onlarca altıgen arasından kelimeyi çıkarmak zorlaşıyor. Bu noktada oyunda devam etmenizi sağlayan süpür ve ipucu hakkınız var. Yalnız bunların kullanımı sınırlı.

Erkan Calp

Dilimin Ucunda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
79.6 MB DOSYA BOYUTU

İpucu kartlarıyla gizli kelimeyi bulmalısınız.

Dilimin Ucunda - Kelime Oyunu, internetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyunu. Türkçe kelime oyunlarını kolay ve sıkıcı buluyorsanız Duykan Bakay’ın Dilimin Ucunda adını verdiği bu kelime oyununu kesinlikle oynamalısınız. İndirmesi - oynaması ücretsiz ve 100MB altı boyuta sahip!

Türkçe kelime bulma oyunları içerisinde en zoru ve en keyif vereni diyebilirim. Gizli kelimeyi bulmak için yapmanız gereken şey; İpucu kartlarına bakmak. 4 adet ipucu kartına bakarak gizli kelimeyi çıkarmaya çalışıyorsunuz. Şöyle ki; Suluboya, Badana, Boyamak ipucu kartlarınız var. 5 harfli gizli kelime Fırça oluyor. Tabii ki; gizlim kelimeye ulaşmanıza yardımcı olan ipucu kartlarını açtıkça puanınızdan düşürülüyor. Ne kadar az kart açarak tahmin edebilirseniz o kadar iyi. Seviye yükseldikçe kartlarla gizli kelime arasında bağlantı kurmak zorlaşıyor. Çok zor, bir türlü çözemediğiniz bulmacalarda süpür ve ipucu jokeriniz var ancak sınırlı kullanımda.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Bi Kelimelik

    Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu
  • Wordscapes

    Wordscapes Android İndir: Popüler kelime bulmaca oyunları arasında
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu