Diyanet Haber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

Dini haberler için güvenilir kaynak

Diyanet Haber mobil uygulaması, dini haberleri takip edebileceğiniz en güvenilir kaynak diyebilirim. Diyanet, müftülükler dışında gündem, eğitim, ekonomi, sağlık ve daha birçok kategoride haberleri derleyen Diyanet uygulamasıyla namaz vakitleri ve haftalık hava durumu raporu da yayınlanıyor.

Sadece Android telefon kullanıcıları için yayınlanan Diyanet Haber mobil uygulamasında farklı kategoride haberler sunuluyor ancak tahmin edeceğiniz üzere dini haberler ağırlıkta. Türkiye ve Dünya gündemini takip edebileceğiniz haber uygulamalarından farklı; Diyanet İşleri Bakanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı, Müftülükler kısaca İslam Dünyasındaki gelişmelerden haberdar ediyor olması. Haberlerin yanı sıra Diyanet’in derlediği video ve fotoğraf galeri de mevcut.

Prof. Dr. Ali Erbaş, Mustafa Irmaklı, Dr. Muhlis Akar ve Prof. Dr. Ahmet Yaman’ın katkı sağladığı Diyanet Haber mobil uygulaması, canlı yayınlar ve son dakika haberleri dahil günün önemli içeriklerini anlık bildirimlerle sunuyor.

Erkan Calp

Diyanet Haber

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
24.2 MB DOSYA BOYUTU

Diyanet Haber uygulamasında ülke gündemi ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı tüm teşkilatların haberlerine ulaşabilirsiniz.

Diyanet Haber uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı tüm haberleri takip edebilirsiniz.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geliştirilen Diyanet Haber uygulamasında Türkiye gündemi, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı, İhtisas ve Eğitim Merkezleri, müftülükler, yurt dışı teşkilatları ve İslam dünyasındaki gelişmelerden anında haberdar olabiliyorsunuz. Oldukça sade ve modern bir arayüze sahip olan uygulamada, haber sayfalarını kolayca okuyabilirsiniz.

Okuduğunuz haberleri Facebook, Twitter ve WhatsApp gibi platformlarda paylaşmak için paylaş butonlarını da haberlerin üst kısmında sizlere sunan uygulamada fotoğraf galerileri, videolar ve yazar sayfalarını da takip edebiliyorsunuz. Uygulama ana sayfasında ise kategorilere ayrılmış bir şekilde tüm haber başlıklarını inceleyebileceğiniz manşet bölümüne ulaşabilirsiniz. Eğer siz de bu içerikleri takip etmek istiyorsanız, Diyanet Haber uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Haber Global

    Güncel haberleri yakından takip etmek istiyorsanız Haber Global uygulamasını indirebilirsiniz.
  • NewsTab

    NewsTab uygulaması ile güncel haberleri hızlı ve kolay bir şekilde okuyabilirsiniz.
  • BirGün Gazetesi

    BirGün Gazetesi uygulamasında, gündeme dair son gelişmeleri akıllı cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.
  • Diyanet Dergilik

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dergileri Diyanet Dergilik uygulamasından okuyabilirsiniz.
  • TGRT Haber

    Güncel haberleri yakından takip etmek istiyorsanız, TGRT Haber uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Yeniçağ

    Yeniçağ uygulamasında, çeşitli haberler ve köşe yazılarını okuyabilirsiniz.
  • Bundle

    Bundle haber uygulaması ile gündemi anlık takip edin. En iyi haber okuma uygulaması Bundle Android Google Play'de!
  • GZT

    GZT uygulaması üzerinden gündemdeki son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.