Dope Wars Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın en büyük uyuşturucu baronu olarak geniş bir ticaret ağı oluşturacağınız eşsiz bir oyundur.

Dünyanın en büyük uyuşturucu baronu olmak için türlü işlere gireceğiniz ve onlarca çete kurarak bağımlılara uyuşturucu temininde bulunacağınız Dope Wars Classic, mobil oyunlar arasında klasik kategoride bulunan ve 1 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Diyaloglardan ve istatistik tablolarından oluşan metin tabanlı grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, okullardaki öğrencilere ve mahalle aralarındaki bağımlılara uyuşturucu satarak para kazanmak ve ticaret ağınızı genişleterek karınızı artırmak için çaba göstermektir. Uyuşturucu çeteleri kurarak mallarınızı dünyanın her yerine gönderebilir ve müşteri kitlenizi artırarak yolunuza devam edebilirsiniz. Ayrıca tefeci rolünü üstlenerek insanlara faizli borç para verebilir ve vadesi dolduğunda paranızı katlayarak geri alabilirsiniz. Geciken ödemelerde çeşitli cezalar uygulayabilir ve faizi artırabilirsiniz. İlginç konusu ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini barındıran tüm cihazlarda problemsiz bir şekilde çalışan Dope Wars Classic, ücretsiz olarak erişebileceğiniz bağımlılık yapıcı bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Dope Wars Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın en büyük uyuşturucu baronu olarak geniş bir ticaret ağı oluşturacağınız eşsiz bir oyundur.

Uyuşturucu ticareti yaparak dünyanın sayılı baronlarından olacağınız ve servetinizi katlayarak ticaret ağınızı her geçen gün genişleteceğiniz Dope Wars Classic, mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan sürükleyici bir oyundur.

Metin tabanlı grafikleri ve istatistik tablolarından oluşan ticaret verileri ile zorlanmadan oynayabileceğiniz bu oyunda amaç, okullara ve sokak aralarındaki gençlere uyuşturucu satarak para kazanmak ve dünyanın en zengin uyuşturucu baronu olmak için mücadele etmektir.

Farklı bölgelere yayacağınız küçük uyuşturucu çetelerine ürün temininde bulunarak ticaret ağınızı sürekli genişletebilir ve git gide daha fazla bir müşteri kitlesine sahip olabilirsiniz. Tefecilik yaparak insanlara borç para verebilir ve vadesi gelince parayı faiziyle birlikte geri alabilirsiniz.

Geciken ödemeler için daha fazla faiz uygulayabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. İlginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde erişebileceğiniz Dope Wars Classic, geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TWIN COBRA classic

    Kobra helikopteri ile düşman donanmalarını ateş altına alacağınız aksiyon dolu bir oyundur.
  • Cartoon Wars

    İlginç savaşçılarla kulenizi savunmak için ejderha ordularına karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Zumbla Classic

    İki farklı modu deneyimleyeceğiz.
  • ESWAT: City Under Siege Classic

    Robotik düşmanlar ile savaşacağız.
  • Altered Beast Classic

    Atari tarzında bir dünyaya adapte olacağız.
  • Block Tank Wars 3

    Tank savaşlarına nefessiz gireceğiz.
  • Hero Wars

    Farklı karakterler ile savaşacağız.
  • Highway Wars

    Farklı yerleri fethetmeye çalışacağız.