Downtyme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Downtyme, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir zaman çizelgesi uygulamasıdır.

Downtyme, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri ücretsiz bir sosyal zaman çizelgesi uygulamasıdır.

Boş zamanlarınızı arkadaşlarınızla birlikte geçirerek değerlendirmenin en kolay ve hızlı yolu olan Downtyme ile boş olduğunuz zamanları belirleyebilir ve arkadaşlarınızla buluşmalar ayarlayabilirsiniz.

Facebook hesabınız yardımıyla giriş yapabileceğiniz uygulama sayesinde, Facebook arkadaş listeniz üzerinde yer alan tüm arkadaşlarınızı görüntüleyebilir ve onlara buluşma istekleri gönderebilirsiniz.

Meşgul olduğunuz ve boş olduğunuz zamanları uygulama üzerinde belirledikten sonra, geriye kalan her şeyi uygulama sizin için ayarlayacaktır ve sizin zaman çizelgenizi otomatik olarak hazırlayacaktır.

Boş zamanlarınızı hangi arkadaşlarınızla geçirmek isteyebileceğiniz konusunda sahip olduğu akıllı algoritma ile doğru tahminlerde bulunan uygulama, sizden uzakta olanları filtreler ve size yakın olan arkadaşlarınız arasında seçim yapmanıza olanak sağlar.

Tüm bunların dışında bir veya birden çok arkadaşınıza yemek, alışveriş, sinema davetlerini yollayabilirsiniz.

Can Çevrim

Downtyme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Downtyme, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir zaman yönetimi uygulamasıdır.

Downtyme, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde kullanabilecekleri ücretsiz bir sosyal zaman yönetimi uygulamasıdır.

Boş olduğunuz ve meşgul olduğunuz zamanları uygulama üzerinde belirledikten sonra, Downtyme size özel bir zaman çizelgesi oluşturacaktır ve bu sayede ne zamanlar arkadaşlarınızla takılmaya uygun olduğunuz ortaya çıkacaktır.

Facebook hesabınız ile oturum açacağınız uygulama, bu sayede arkadaş listenizde yer alan ve Downtyme'ı kullanmakta olan tüm arkadaşlarınızın sizin ne zamanlar meşgul ve ne zamanlar boş olduğunuzu görüntüleyebilir. Aynı şekilde siz de arkadaşlarınızın zaman çizelgelerini görüntüleyebilirsiniz.

Bu sayede arkadaşlarınızla aynı anda boş olduğunuz zamanları değerlendirerek, dışarı çıkabilir, yemeğe gidebilir veya sadece takılabilirsiniz.

Bir veya birden çok arkadaşınızı aynı anda etkinliklere davet edebileceğiniz uygulama, içerisinde yer alan akıllı arama algoritması sayesinde yakınınızda ve boşta olan arkadaşlarınızı bulmanıza da yardımcı olur.

Arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz zamanlar yaratmanın en kolay ve eğlenceli yollarından bir tanesi olan Downtyme'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.