Dr. Oetker Tarif Dünyası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Dr. Oetker Tarif Dünyası uygulamasında birçok kategoride denenmiş yemek tariflerini fotoğraflı ve videolu olarak inceleyebilirsiniz.

Dr. Oetker Tarif Dünyası uygulamasını Android cihazlarınıza indirerek birçok yemek tarifine saniyeler içerisinde ulaşabilirsiniz.

Günlük yemeklerinizde veya misafirleriniz geldiğinde ne yemek yapacağınıza bir türlü karar veremiyor, ailenizi ve misafirlerinizi şaşırtmak istiyorsanız Dr. Oetker Tarif Dünyası uygulamasında onlarca yemek tarifi sizleri bekliyor. Daha önce denenmiş yemek tariflerini sizlere sunan uygulamada tatlılar, tuzlular, içecekler, reçel ve turşu gibi kategorilerdeki yemek tariflerine ulaşabilirsiniz.

Kategorilere göre yemek tariflerini inceleyebileceğiniz gibi, hazırlama süresine göre filtreleme seçeneği de sunan uygulamada bayram, ramazan, kahvaltı, parti, yılbaşı gibi kategorilerdeki özel tarifleri de inceleyebilirsiniz. Hem resimli hem de videolu yemek tariflerini inceleyerek, daha önce yapmadığınız yemekleri bile ustalıkla yapabilmenizde kolaylık sağlayan uygulamada tarifleri paylaşabilme, favorilere ekleme, alışveriş listesi hazırlama gibi özelliklerle birlikte cihazı sallayarak rastgele tarif görme ve mutfak saati gibi özelliklerden de yararlanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Dr. Oetker Tarif Dünyası

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Dr. Oetker Tarif Dünyası ile tatlı ve tuzlu yüzlerce yemek tarifini resimli ve videolu olarak inceleyebilirsiniz.

Dr. Oetker Tarif Dünyası uygulaması iOS cihazlarınızdan yüzlerce yemek tarifini sizlere sunuyor.

Misafirlerinize ne hazırlayacağınızı bulamıyorsanız veya özel günlerde sofranızda farklı lezzetler olsun istiyorsanız, Dr. Oetker Tarif Dünyası uygulamasına göz atmalısınız. Tuzlular, tatlılar, içecekler ve turşu, reçel gibi başlıklar altında hem resimli hem de videolu yemek tarifleri sunan uygulamada, yemeklerin adım adım nasıl yapıldığını görebiliyorsunuz. Yemeklerin ortalama pişirme sürelerini ve zorluğunu da sizlere sunan uygulamada, belirli bir yemek tarifi arıyorsanız Ara bölümünü kullanabilirsiniz.

Tarifleri favorilerinize ekleyerek daha sonra kolay erişim sağlamanızı da mümkün kılan uygulamada, alışveriş listenizi de oluşturabiliyorsunuz. Yemek yaparken bazı adımlarda belirli bir süre beklemeniz gerekiyorsa, Dr. Oetker Tarif Dünyası uygulaması buna da bir kolaylık getiriyor ve Mutfak Saati özelliğini sizlere sunuyor. Denenmiş yüzlerce pratik yemek tarifi bulunan Dr. Oetker Tarif Dünyası uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yemek Tarifleri

    Yemek Tarifleri uygulamasını kullanarak aradığınız tarifleri anında bulabilirsiniz.
  • Yemek Evi

    Yemek Evi uygulamasında videolu ve resimli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Tarifler ve Pişirme

    Tarifler ve Pişirme uygulaması birçok kategoride sunulan milyonlarca yemek tarifine ulaşmanızı kolaylaştırıyor.
  • Yemek.com

    Yemek.com uygulamasında her damak tadına uygun binlerce videolu yemek tarifine ulaşabilirsiniz.
  • Leziz Yemeklerim

    Leziz Yemeklerim uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Bizim Tarifler

    Bizim Tarifler uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Nefis Yemek

    Yemek tarifleri videolu anlatımla sunuluyor.
  • Beyhan'ın Mutfağı

    Beyhan'ın Mutfağı Android İndir: Beyhan Kadayıfçı'nın yemek tarifleri uygulaması