Dragon Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce farklı asker tiplemesinden yararlanabileceğiniz benzersiz bir savaş oyunudur.

Birbirinden farklı özelliklere ve silahlara sahip onlarca farklı karakteri kontrol ederek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve yaratıklarla mücadele ederek çeşitli ödüller kazanacağınız Dragon Champions, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan eşsiz bir oyundur.

Etkileyici savaş sahneleri ve zorlu bölümleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, savaşçı karakterinizi seçerek canavarlara ve yaratıklara karşı açılan büyük savaşta üzerinize düşeni yapmak ve ganimet toplayarak yolunuza devam etmektir. Farklı savaş özelliklerine sahip birçok karakterden ve ölümcül silahlardan size en uygun olanları seçerek savaşa başlayabilir ve düşmanlarınızın canlarını azaltarak onları yok edebilirsiniz. Destansı savaşlara yer verilen ve sürükleyici özelliği ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda kılıç, balta, mızrak, ok, kalkan ve daha yüzlerce savaş aleti yer almaktadır. Ayrıca farklı tiplemelerde tasarlanmış onlarca savaş kahramanı bulunmaktadır. Android ve iOS işletim sistemlerini içeren cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız Dragon Champions ile sizlerde zorlu savaşlar yapabilir ve tecrübe kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Dragon Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
197.2 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce farklı asker tiplemesinden yararlanabileceğiniz benzersiz bir savaş oyunudur.

Hem Android, hem de iOS sürümleri ile farklı platformlardan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Dragon Champions, dev yaratıklara ve canavarlara karşı mücadele ederek aksiyon dolu savaşlar yapacağınız sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici savaş senaryoları ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, farklı karakterler ve silahlardan yararlanarak düşmanlarınızı tek tek öldürmek ve ganimet toplayarak yolunuza devam etmektir. Farklı savaş stratejileri ve çeşitli özellikler barındıran savaş kahramanları ile nefes kesen bir mücadelenin içerisinde rol alabilir ve görevleri tamamlayarak seviye atlayabilirsiniz. Düşmanlarınızın güçlerinin zayıflamasını sağlamalı ve öldürücü darbeyi yaparak onları etkisiz hale getirmelisiniz.

Savaşlarda kullanabileceğiniz kılıç, ok, balta, mızrak, kalkan, dikenli tokmak ve daha birçok farklı savaş aletini kullanabilen sayısız asker tiplemesi yer almaktadır. Ayrıca savaşlarda onlarca büyü ve sihirden de faydalanabilirsiniz.

Rol oyunları kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren Dragon Champions, yeni savaş deneyimleri edinebileceğiniz ve farklı stratejiler öğrenebileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dragon RPG: Dragon Village M

    2D grafik açıları eşliğinde savaşlara katılacağız.
  • Dragon Strike: Puzzle RPG

    Eşleştirmeler yaparak güçlü bir ordu kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.
  • Dragon City APK

    Dragon City Mobile APK, büyülü bir şehir kurarak ejderhalar yetiştireceğiniz ve ejderhalarınız ile savaşlara gireceğiniz heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.