Dragons & Diamonds

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Bulmacalar çözeceğiz.

Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan Dragons & Diamonds ile aksiyon dolu anlar bizleri bekliyor olacak.

Kiloo tarafından geliştirilen ve iki farklı mobil platformda da ücretsiz olarak dağıtılan Dragons & Diamonds ile karşımıza çıkan bulmacaları çözecek ve saldırılar yaparak yaratıkları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Çarpıcı grafiklere sahip olan oyunda en iyi avcı ekibini oluşturarak hazineyi ele geçirmek için mücadele edeceğiz.  Destansı ve ücretsiz bir fantazi RPG oyunu oynayacağımız yapımda maksimum hasar vermek için elmaz zincirlerini eşleştireceğiz. Avcı kombinasyonunu seçeceğimiz yapımda oyuncular partilerini yükselterek daha güçlü hale getirebilecekler. Savaşlar sonrasında ganimetleri toplayarak yeni avcılar alabileceğiz.

Dünyayı keşfettikçe toprakları ejderha istilasından kurtarmaya çalışacak ve oldukça geniş yerlerde savaşacağız. 10 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan başarılı yapım ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Dragons & Diamonds

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
269.4 MB DOSYA BOYUTU

Bulmacalar çözeceğiz.

Kiloo tarafndan geliştirilen mobil bulmaca oyununda birbirinden farklı yaratıklar ile mücadele edeceğiz.

Çok sayıda farklı yaratığın ve bulmacanın yer aldığı yapımda oyuncular karşılarına çıkan bulmacaları çözecek ve yaratıkları avlayabilmek için hamlelerde bulunacaklar. En vahşi yaratıklar ile savaşacak ve hayatta kalmaya çalışacağımız oyunda grafik açıları oldukça başarılı bir şekilde karşımıza çıkacak. Destası ve kaliteli bir savaş dünyasına dalacağımız oyunda görse efektler de başarılı bir şekilde bizlere sunulacak.

Ses efektleri ile desteklenen yapım mobil alanda en iyi RPG maceralarından birisini bizlere sunacak. Oyun içerisinde farklı avcılar ile kendi partimizi kurabilecek ve bu partiyi güçlendirerek daha etkili bir hale getirebileceğiz. Oyuncular seviye artırabilecek ve amaçlarını daha hızlı bir şekilde ulaşabilecekler. Ücretsiz fiyat etiketi ile kısa sürede 10 bin oyuncuya ulaşan mobil bulmaca oyunu, iki farklı mobil platformda oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Dragons

    Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.
  • Gems & Dragons

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • Dragons: Miracle Collection

    Gizemli adaları keşfedebileceğiz.
  • Baby Dragons: Ever After High

    Sevimli ejderhalar üreteceğiz.
  • Tiny Dragons

    Sevimli ejderhalarla birlikte sıfırdan şehir inşa edebileceğiniz ve eşleştirmeler yaparak eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Diamonds Blaze

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz üçlü eşleme oyunudur.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.