Dragon Strike: Puzzle RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Eşleştirmeler yaparak güçlü bir ordu kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Eğlenceli eşleştirmeler yaparak savaşçılarınızı geliştirebileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlar için güçlü bir ordu kuracağınız Dragon Strike: Puzzle RPG, mobil platformda rol oyunları arasında yerini alan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir yapımdır.

Etkileyici grafikleri ve nefes kesen savaş sahneleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli eşleştirmeler yaparak puan toplamak ve bu puanları kullanarak kendinize güçlü bir ordu kurmaktır.

Aynı renge ve şekle sahip en az 3 bloğu bir araya getirerek ihtiyacınız olan puanlara ulaşabilir ve savaşçılarınızı geliştirerek daha güçlü bir orduya sahip olabilirsiniz. Rakiplerinizle birebir mücadele ederek aksiyon dolu anlara şahitlik edebilir ve ganimet savaşlarına katılarak ordunuza yeni askerler katabilirsiniz.

İlginç yaratıklara ve dev canavarlara karşı savaşarak zorlu görevler üstleneceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin beğenisine sunulan ve yüz binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Dragon Strike: Puzzle RPG, bağımlısı olacağınız benzersiz bir rol oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Dragon Strike: Puzzle RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
106.4 MB DOSYA BOYUTU

Eşleştirmeler yaparak güçlü bir ordu kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve ücretsiz olarak erişeceğiniz Dragon Strike: Puzzle RPG, rakiplerinizle birebir mücadele ederek nefes kesen ganimet savaşlarına katılacağınız sürükleyici bir RPG oyunudur.

Aksiyon dolu savaş sahneleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile dikkat çeken bu oyunda amaç, kendi ordunuzu kurarak düşmanlarınızla kıyasıya bir rekabetin içerisine girmek ve ganimet toplayarak imparatorluğunuzu genişletmektir.

Aynı şekillerden ve renklerden oluşan en az 3 eşleştirme bloğunu farklı kombinasyonlarda bir araya getirerek ihtiyacınız olan puanlara ulaşabilir ve ordunuzu güçlendirerek yolunuza devam edebilirsiniz. Eşleştirmelerden topladığınız puanları kullanarak ordunuzda görevlendirebileceğiniz onlarca yeni askerin kilidini açabilir ve sayısız silaha erişebilirsiniz.

Rakiplerinizle birebir savaşarak aksiyon do RPG mücadelelerinde rol alabilir ve görevleri tamamlayarak seviye atlayabilirsiniz. Güçlü bir orduyu yöneterek düşmanlarınızla ganimet savaşları yapacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda rol oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından benimsenen Dragon Strike: Puzzle RPG, kaliteli bir savaş oyunu olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon RPG: Dragon Village M

    2D grafik açıları eşliğinde savaşlara katılacağız.
  • Dragon Champions

    Yüzlerce farklı asker tiplemesinden yararlanabileceğiniz benzersiz bir savaş oyunudur.
  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.
  • Puzzle Breakers

    Puzzle Breakers Android İndir: Bu savaş oyununda taşları eşleştirmek kaderinizi belirliyor.
  • Bomb Strike

    Mutantlara karşı savaşacağız.
  • Chain Strike

    Gerçek oyuncularla savaşıyoruz.
  • Dragon City APK

    Dragon City Mobile APK, büyülü bir şehir kurarak ejderhalar yetiştireceğiniz ve ejderhalarınız ile savaşlara gireceğiniz heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.