Dream City: Metropolis

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Hayalinizdeki şehri yönetebileceğiniz ve binaları dilediğiniz gibi dekore edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Dünya çapında eşsiz bir şehir kurabileceğiniz Dream City: Metropolis, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da keyifle oynayabileceğiniz kaliteli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.

Kaliteli grafiklerin ve ses efektlerinin yer aldığı bu oyun ile hayalinizdeki şehri kurabilirsiniz. Binaları ticaret alanlarını, ulaşım yollarını ve daha birçok şehir unsurunu dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Harita üzerinden boş alanları görebilir ve dilediğiniz konutu inşa edebilirsiniz. Şehri ekonomik ve çevresel anlamda doğru bir strateji ile yönetmelisiniz. Böylece sürekli bir gelişim sağlayabilir ve dünya çapında büyük bir metropol haline getirebilirsiniz.

Size verilen görevleri başarılı bir şekilde tamamlayarak para kazanabilir ve binaları inşa etmek için gerekeli malzemeleri temin edebilirsiniz. Şehrinize kuracağınız eğlence mekanları, spor alanları, oto sanayi gibi çeşitli faaliyet alanları sayesinde ekonomik döngüyü sağlayabilir ve her geçen gün daha fazla büyüyebilirsiniz.

Simülasyon oyunları arasında yer alan ve yüz binlerce oyun sever tarafından tercih edilen Dream City: Metropolis, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Dream City: Metropolis

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
162.6 MB DOSYA BOYUTU

Hayalinizdeki şehri yönetebileceğiniz ve binaları dilediğiniz gibi dekore edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan ve bir milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Dream City: Metropolis, hayalinizdeki şehri kurabileceğiniz ve yönetebileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.

Oyun içerisinde şehri kurarken kullanabileceğiniz çeşitli binalar, eğlence alanları, ticarethaneler, oto sanayi, ulaşım yolları ve daha birçok farklı mekan bulunmaktadır. Size verilen görevleri tamamlayarak para biriktirebilir ve bu sayede konut yapımında kullanabileceğiniz gerekli malzemeleri satın alabilirsiniz. Harita yardımı ile boş alanları tespit edebilir ve dilediğiniz konutu inşa edebilirsiniz.

Şehre kuracağınız spor alanları, eğlence merkezleri, hastaneler, mağazalar, marketler ve daha birçok farklı yaşam alanları sayesinde hızla gelişebilir ve geniş bir alana yayılabilirsiniz. Şehri yönetmek için doğru stratejiler kurmalı ve yerleşim alanlarını planlı bir şekilde tasarlamalısınız.

Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Dream City: Metropolis, hayalinizdeki şehri dilediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz kaliteli bir oyundur. Sizlerde bu oyun sayesinde kendi şehrinizi kurabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream Home Match

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Dream Hospital

    Mobil platformda hastane yöneteceğiz.
  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Dream Daddy

    Onlarca karakterden dilediğinizi yöneterek kendi tarzınızı oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Eco City

    Eco City, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir Simülasyon oyunudur.
  • Dream Girlfriend

    Kusur tasarımlara sahip anime karakterler ile eğlenceli anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Designer City

    Hayalimizdeki şehri kurmaya çalışacağız.
  • Designer City 2

    Kendi şehrimizi hayata geçirecek ve yöneteceğiz.