Dream Daddy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca karakterden dilediğinizi yöneterek kendi tarzınızı oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı erkek karakterden dilediğinizi seçerek baba rolünü üstleneceğiniz ve yeni bir kasabaya taşınarak macera dolu anlar geçireceğiniz Dream Daddy, mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici senaryosu ile dikkat eken bu oyunda amaç, farklı karakterlerden birini seçerek kendi tarzınızı oluşturmak ve baba rolünde ilerleyerek yeni arkadaşlar edinmektir.

Oyunda bir kız çocuğu ve babasının başından geçen macera dolu bir hikayeden bahsedilmektedir. Baba karakterini kontrol ederek çeşitli görevler üstlenecek ve yeni taşındığınız kasabada diğer babalarla tanışarak arkadaş olacaksınız. Kasabada yaşayanların tamamı bekardır ve yalnızdır. Bu insanlarla arkadaş olabilmek için mücadele etmeli ve zorlu görevler üstlenerek kendinizi kanıtlamalısınız.

Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan oyuncularla buluşan ve 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Dream Daddy, bağımlısı olacağınız eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Dream Daddy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
2.96 GB DOSYA BOYUTU

Onlarca karakterden dilediğinizi yöneterek kendi tarzınızı oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız Dream Daddy, baba rolünü üstlenerek dilediğiniz bir erkek karakteri canlandırabileceğiniz ve mutlu bir aile yaşantısı kurmak için çaba göstereceğiniz ilginç bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı erkek karakterlerden dilediğinizi seçerek kızınız ile mutlu bir yaşam sürmek ve çeşitli görevler üstlenerek yolunuza devam etmektir.

Oyunda bir kız çocuğu ve babasının macera dolu yaşamından bahsedilmektedir. Kızınızla birlikte taşındığınız yeni kasabaya uyum sağlamak için çaba gösterecek ve birçok arkadaş edineceksiniz. Kasabada yaşayan bekar insanlarla tanışarak mutlu birliktelikler kurabilir ve görevleri tamamlayarak farklı bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Kendi stilinizi oluşturarak ilgi çekebilir ve daha fazla arkadaş edinebilirsiniz.

Simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan Dream Daddy, oldukça geniş bir kitle tarafından benimsenen ve farklı konusu ile dikkat çeken benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream Home Match

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Dream Hospital

    Mobil platformda hastane yöneteceğiz.
  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Dream City: Metropolis

    Hayalinizdeki şehri yönetebileceğiniz ve binaları dilediğiniz gibi dekore edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Dream Girlfriend

    Kusur tasarımlara sahip anime karakterler ile eğlenceli anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Farm Dream

    Akıllı telefonumuzda çiftçiliği deneyimleyeceğiz.
  • BanG Dream Girls Band Party

    Müzik konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Dream On A Journey

    Engellerle dolu parkurlarda yarışarak maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.