Dream Girlfriend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Kusur tasarımlara sahip anime karakterler ile eğlenceli anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Anime tarzında çizilmiş etkileyici karakter tasarımları ve göz kamaştıran elbise modelleri ile sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız Dream Girlfriend, simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden güzel Japon anime karakterler ve eşsiz tasarımlarıyla dikkat çeken yüzlerce kıyafetiyle oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, favori mankeninizi seçerek kendi tasarladığınız kıyafetleri ve aksesuarları giydirmektir.

Etkileyici fizikleri ile kendilerine hayran bırakan onlarca anime karakter arasından dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve karakterinizi seçtiğiniz kostümlerle donatabilirsiniz. Seviye atladıkça farklı modellerin kilidini açabilir ve yeni kıyafetler satın alabilirsiniz.

Ayrıca birbirinde güzel 20 farklı kıyafet dolabını dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve modelinizi kıyafetlerini bu dolaplarsa sergileyebilirsiniz. Sürükleyici arkadaşlık hikayelerinin yer aldığı ve romantik anların bolca yaşandığı keyif verici bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı mecradan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz Dream Girlfriend, 1 milyondan fazla anime hayranı tarafından tercih edilen kaliteli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Dream Girlfriend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
17.5 MB DOSYA BOYUTU

Kusur tasarımlara sahip anime karakterler ile eğlenceli anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini barındıran tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Dream Girlfriend, anime hayranları için özel olarak tasarlanan ve eşsiz tasarımlara sahip onlarca karakterden oluşan sürükleyici bir oyundur.

Etkileyici fizikleri ve göz kamaştıran güzellikleriyle dikkat çeken onlarca Japon anime karakterin ve sayısız kıyafetin yer aldığı bu oyunda yapmanız gereken, favori karakterinizi seçerek kendi tasarladığınız kostüm ve aksesuarları giydirmektir.

Oluşturduğunuz modellerle diyaloglar kurabilir ve onların isteği doğrultusunda tasarımlarınıza devam edebilirsiniz. 20 farklı kıyafet dolabını özelleştirebilir ve seviye atladıkça yeni kıyafetlerin kilidini açabilirsiniz. Seçtiğiniz karakter ile sürükleyici bir maceraya atılabilir ve çeşitli arkadaşlıklar kurarak hayatınıza farklı heyecanlar katabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla romantik anlar geçirebilir ve çeşitli moda etkinliklerine katılarak güzellik yarışmalarında boy gösterebilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağını eşsiz bir anime oyunu sizleri bekliyor.

Mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir kitle tarafından hayranlıkla oynanan Dream Girlfriend, ücretsiz olarak cihazınıza kuracağınız eğlenceli bir moda simülatörüdür.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Dream Home Match

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Dream Hospital

    Mobil platformda hastane yöneteceğiz.
  • Dream Daddy

    Onlarca karakterden dilediğinizi yöneterek kendi tarzınızı oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dream City: Metropolis

    Hayalinizdeki şehri yönetebileceğiniz ve binaları dilediğiniz gibi dekore edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Farm Dream

    Akıllı telefonumuzda çiftçiliği deneyimleyeceğiz.
  • BanG Dream Girls Band Party

    Müzik konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Dream On A Journey

    Engellerle dolu parkurlarda yarışarak maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.