DU Speed Booster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,621 TOPLAM İNDİRME

DU Speed Booster ile Android cihazınızın performansını ciddi anlamda arttırabilirsiniz

DU Speed Booster sistem hızlandırma ve oyun hızlandırma işlevlerinin yanında gereksiz dosya temizleme gibi özelliklere de sahip ücretsiz bir Android performans arttırma uygulamasıdır.

Alanındaki en başarılı uygulamalardan olan DU Speed Booster tek dokunuşla Android cihazınızın performansını %60'a kadar arttırabilmektedir. Uygulama bu işlem için Android cihazınızın arkaplanında çalışan uygulamaları ve servisleri tespit eder, gereksiz uygulmaları ve görevleri sonlandırır ve cihazın belleğini temizleyerek sisteminizde ciddi performans artışı sağlar. Standart Android cihazlarda gerçekleştirilebilen bu işlemlere ilave olarak rootlanmış Android cihazlarda uygulamaların kendi kendine yeniden başlamasını engelleyebilmek de mümkündür.

DU Speed Booster oyun hızlandırma modülü sayesinde Android oyunlarınızın performansını düşüren öğeleri bularak devre dışı bırakır ve oyunlarda FPS artışı sunar. Çok daha kısa sürede yüklenen oyunlar daha rahat bir şekilde çalışır. Bu özellik ile Android cihazınızın bütün kaynakları oyunu çalıştırmak için optimize edilir ve gereksiz elementlerden otomatik olarak kurtulunur.

DU Speed Booster gereksiz dosya temizleme özelliğiyle SD kartınızdaki ve dahili belleğinizdeki çöp dosyaları tespit ederek temizler ve bu sayede depolama alanınızı daha verimli kullanmanızı sağlar. Böylece belleğinizde de boş alan açılır ve daha rahat bir kullanım tecrübesi sunulur. Dahili uygulama yöneticisine sahip DU Speed Booster toplu olarak uygulama yüklemenize, kaldırmanıza ve uygulamalarınızı SD kartınıza taşımanıza imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Speed Booster

    Internet Speed Booster uygulaması sayesinde Android cihazınızın internet hızını gözle görülür derecede arttırabiliyorsunuz.
  • Memory Cleaner & Speed Booster

    Memory Cleaner & Speed Booster uygulaması ile Android cihazınızı ilk günkü haline geri döndürebilirsiniz.
  • Hi Speed Booster

    Hi Speed Booster, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sistem bakım, optimizasyon ve temizleme uygulamasıdır.
  • 3G Speed Booster

    3G Speed Booster uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizin 3G bağlantı hızını arttırmanız mümkün.
  • Internet Speed Booster 3G/4G

    Internet Speed Booster 3G/4G uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin 3G ve 4G internet hızını arttırmak için kullanılıyor.
  • Free Internet Speed Booster

    Free Internet Speed Booster uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin internet bağlantısını hızlandırmanızı sağlıyor.
  • Network Speed Booster

    Network Speed Booster ile mobil cihazınızın internetinden tam verim alabilirsiniz.
  • Super Speed Booster

    Super Speed Booster uygulaması, Android cihazlarınızı hızlandırmanızı sağlıyor.