Dunk Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Türk yapımı basketbol oyunu

Dunk Bounce, Android platformunda Türk yapımı basketbol oyunları arasında. Tuğla kırma oyunuyla basketbolun birleştiği, süper eğlenceli bir beceri oyunu karşımızda. Kaydırmaya dayalı yenilikçi kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz basketbol oyunu, vaktin geçmek bilmediği durumlarda hayatınızı kurtaracak. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Mobil oyunda her şeyin grafik olmadığını gösteren örnek yapımlardan biri Dunk Bounce. Türk yapımı mobil oyunda mümkün olduğunca sayı yapmaya çalışıyorsunuz. Kısa bir çubuk üzerinde seken basketbol topunu potalara sokarak puan alıyorsunuz. Topu potaya dilediğiniz şekilde sokabiliyorsunuz. İster direkt, ister çarptırarak, ister içinden… Her ne şekilde olursa olsun sayı alıyorsunuz. Topu düşürmediğiniz sürece oyun bitmiyor.

Erkan Calp

Dunk Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
52.4 MB DOSYA BOYUTU

Türk yapımı süper eğlenceli basketbol oyunu

Dunk Bounce, Türk yapımı ücretsiz basketbol oyunu. Görsellerden ziyade eğlenceye odaklanan basketbol oyunu, kısa süre içerisinde kendisine bağlıyor. Tuğla kırma oyunuyla smaç odaklı basketbol oyununu harmanlayan eğlence dozu yüksek basketbol oyununun boyutu da oldukça küçük.

Toplu taşımada, durakta, molada, misafirlikte, arkadaşınızı beklerken iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz türde harika bir basketbol oyunu. Küçük bir blok üzerinde seken basketbol topunu potalara sokarak puan almaya çalışıyorsunuz. Potayı temsil eden renkli çemberlere topu istediğiniz şekilde sokabilirsiniz. İçten, dıştan, duvara çarptırarak yaptığınız sayıların puanlanması potanın hareketliliğine ve kaç defada soktuğunuza göre değişiklilik gösteriyor. Potaların hareketlenmesiyle daha da keyifli hal alan oyunun bir sonu yok. Topu düşürdüğünüz anda oyun sonlanıyor, en yüksek skorunuz sol üste yazılıyor ve sil baştan başlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Dunk 3D

    Jump Dunk 3D Android oyununda zıplayarak basket atmaya çalışıyorsunuz.
  • Flip Dunk

    Smaç basmak hiç bu kadar zor olmamıştı!
  • Dunk Line

    Bu basketbol oyununda pota sürekli yer değiştiriyor.
  • Dunk Shot

    Atış kaçırma lüksünüz yok.
  • Dunk Hit

    Durmadan smaç basıyoruz.
  • Dunk Hoop

    Dunk Hoop mobil oyunu, alışılmış basketbol mekaniğini yıkarak potaları topların ayağına getiren sıra dışı bir oyundur.
  • Dunk A Lot

    Engellere rağmen smacı basmalısınız.
  • Zula Mobile APK

    Zula Mobile APK, Android telefonlarda oynanabilen Türk yapımı FPS oyunu.