Dunk Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME

Durmadan smaç basıyoruz.

Dunk Hit, NBA 2K, NBA Live gibi AAA kalitesinde basketbol oyunlarından sıkıldıysanız kesinlikle oynamanızı istediğim bir yapım. Sağlı sollu beliren potalara smaç basarak seri sayı yapmaya çalışıyorsunuz. Karşınızda görünür bir rakibiniz yok ancak ne kadar smaç basarsanız sıralamada o kadar yükseğe çıkıyorsunuz.

Bu basketbol oyununda sadece top ve potaları görüyorsunuz. Kontrol ettiğiniz bir oyuncu yok, rakibiniz yok, bir maçta değilsiniz. Tek yapmanız gereken; hızla farklı noktalarda beliren potalara odaklanıp en iyi smaçı basmak. Oyunun güzel tarafı; zemin olmaması ve topun pota arkasına atılması durumunda dahi oyunun devam etmesi. Bu noktada oyunun kolay olduğunu düşünebilirsiniz ancak değil. Oyunda zorluk düzeyini artırmak için potalar hareketli hale getirilmiş. Alçalıp yükselen potalar karşısında sayı yapmak zaten zorken bir de işin içine süre giriyor.

Erkan Calp

Dunk Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME
179 MB DOSYA BOYUTU

Smaç basarak coşun.

Dunk Hit, iPhone ve iPad’de oynanabilen oldukça popüler bir basketbol oyunu. NBA 2K veya NBA Live’dan çok farklı bir çizgide. Sadece alev çıkartan basketbol topunu görüyorsunuz. Sağlı sollu smaç basarak puan toplamaya çalışıyorsunuz.

Gerçek NBA oyuncularının yer almadığı, eğlence yönü ağır basan basketbol oyunlarından biri Dunk Hit. Adından da tahmin edeceğiniz üzere basketbolun en iyi hareketi smacın nasıl basıldığını milyonlara gösteriyorsunuz. Sayı yaptıkça daha da gaza geliyorsunuz. Yükselip alçalan potaları dikkate almadan smaçları üst üste basıyorsunuz. Oyunun güzel yanı; zemin yok ve top potanın arkasına gitse bile oyuna devam edebiliyorsunuz. Yalnızca süreye dikkat etmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dunk Shot

    Atış kaçırma lüksünüz yok.
  • Jump Dunk 3D

    Jump Dunk 3D Android oyununda zıplayarak basket atmaya çalışıyorsunuz.
  • Dunk Bounce

    Türk yapımı basketbol oyunu
  • Dunk Hoop

    Dunk Hoop mobil oyunu, alışılmış basketbol mekaniğini yıkarak potaları topların ayağına getiren sıra dışı bir oyundur.
  • Flip Dunk

    Smaç basmak hiç bu kadar zor olmamıştı!
  • Dunk A Lot

    Engellere rağmen smacı basmalısınız.
  • Slam Dunk Champions

    Slam Dunk Champions eğlenceli bir basketbol oyunudur
  • Dunk Line

    Bu basketbol oyununda pota sürekli yer değiştiriyor.