Dunk Shot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
208 TOPLAM İNDİRME

Atış kaçırma lüksünüz yok.

Dunk Shot, tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemiyle her yerde oynayabileceğiniz eğlenceli, bağımlılık yapan bir basketbol oyunu. Klasik maçlara çıkmak yerine durmadan sayı yaparak ilerliyorsunuz. Android telefonunuzda basit görselli spor oyunlarına, arcade oyunlara yer veriyorsanız tavsiye ederim.

Ketchapp’ın tüm oyunları gibi mobil cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz basketbol oyununda savunma ve hücum tarafında nasıl davranacağınızı düşünmeniz gerekmiyor. Karşınıza çıkan potalara odaklanıp sayı yapmanız yeterli oluyor. Attığınız her basket, sizi bir üst noktaya taşıyor. Sağlı sollu çıkan ve sürekli yükselen potalarla aranızda fazla bir mesafe yok. Atış yapmak içinse sürekle bırak yöntemini kullanıyorsunuz. Kontroller basit lakin atış kaçırma lüksünüz yok.

Erkan Calp

Dunk Shot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
60.1 MB DOSYA BOYUTU

Bu basketbol oyununda durmadan sayı yapmalısınız.

Dunk Shot, iPhone ve iPad’de oynanabilen hızlı tempolu basketbol oyunu. Boş zamanlarda, arkadaşınızı beklerken veya işe - eve - okula giderken yolda açıp oynayabileceğiniz tarzda bağımlılık yapan bir basketbol oyunundan bahsediyorum. Klasik basketbol maçlarından sıkıldıysanız sadece sayı yapmaya odaklanmanızı isteyen bu oyuna bir şans vermelisiniz.

Görselleriyle iddialı olmayan ancak oynanış tarafında kalitesini gösteren, herkesin rahatlıkla oynayabileceği şekilde hazırlanmış bir basketbol oyunu olarak karşımızda. Adından dolayı smaç basarak ilerleyebileceğimiz bir oyun sanmıştım lakin klasik atışlar yaparak ilerliyorsunuz. Sağınızda solunuzda çıkan ve atış yaptıkça yükselen potaları çok hızlı görmeli, açı ve hızı kusursuz yakalamalı ve atışınızı yapmalısınız. Sayı kaçırdığınız anda ikinci bir şans verilmiyor; oyuna veda ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dunk Hit

    Durmadan smaç basıyoruz.
  • Jump Dunk 3D

    Jump Dunk 3D Android oyununda zıplayarak basket atmaya çalışıyorsunuz.
  • Dunk Bounce

    Türk yapımı basketbol oyunu
  • Flip Dunk

    Smaç basmak hiç bu kadar zor olmamıştı!
  • Dunk Hoop

    Dunk Hoop mobil oyunu, alışılmış basketbol mekaniğini yıkarak potaları topların ayağına getiren sıra dışı bir oyundur.
  • Dunk A Lot

    Engellere rağmen smacı basmalısınız.
  • Basketball Shot HD

    Basketball Shot HD, Android mobil cihazları üzerinde basketbol oyunları oynamayı seven kullanıcılar için geliştirilen ücretsiz ve eğlenceli bir basketbol oyunu.
  • Slam Dunk Champions

    Slam Dunk Champions eğlenceli bir basketbol oyunudur