Dynamite Fishing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

İlginç yöntemlerle balık avlamak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Farklı denizleri gezerek yüzlerce balık türünü avlayabileceğiniz ve yeni avlanma taktiklerinden yararlanacağınız Dynamite Fishingi mobil platformda Android ve İOS sürümleri ile iki farklı mecradan kolaylıkla ulaşabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve eğlendirici balık avlama sahneleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı yöntemler kullanarak birbirinden ilginç balıkları avlamak ve koleksiyonunuza sayısız balığı katmaktır.

Ölümcül silahlar ve türlü bombalarla balık avına çıkarak geminizi balıkla doldurmak için çaba göstermelisiniz. Farklı özelliklere ve ilginç görünümlere sahip onlarca balıkçı karakterinden dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve yüzlerce balığı avlayarak seviye atlayabilirsiniz.

Oyunda balık avına çıkabileceğiniz 7 farklı deniz ve 10’dan fazla tekne yer almaktadır. Ayrıca çeşitli aksesuarlarla ve silahlarla donatılmış 5 çılgın balıkçı kahramanı ve denizlerde karşılaşabileceğiniz sayısız balık türü bulunmaktadır.

Aksiyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Dynamite Fishing, farklı teknelerle ve av malzemeleriyle bereketli avlara çıkarak yüzlerce balık tutacağınız eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Dynamite Fishing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
488.1 MB DOSYA BOYUTU

İlginç yöntemlerle balık avlamak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Dynamite Fishing, çılgın balıkçı karakterlerini yöneterek uçsuz bucaksız denizlerde macera dolu balık avlarına çıkacağınız eğlenceli bir oyundur.

Sürükleyici özelliği ve macera dolu av sahneleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, 7 farklı denizde birbirinden güzel tekneler aracılığı ile nadir bulunan balıkları avlamak için kolları sıvamak ve yeni avlanma taktiklerinden yararlanarak yüzlerce balık yakalamaktır.

Koleksiyonunuza yeni balık türlerini katmak için etkili bombalardan ve ölümcül silahlardan faydalanabilirsiniz. Bombalarla balık avına çıkacağınız ve bağımlısı olacağınız ilginç bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde farklı denizlerde dolaşarak ilginç balık türlerini avlayabileceğiniz onlarca bomba ve silah yer almaktadır. Ayrıca farklı donanımlara sahip 5 avcı teknesi ve birbirinden çılgın birçok balıkçı figürü bulunmaktadır.

Ücretsiz olarak oyun severlere sunulan ve oldukça geniş bir oyucu kitlesi tarafından keyifle oynanan Dynamite Fishing, balık avına çıkarak eğlenceli anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Dynamite Fishing

    Dinamitle balık avına çıkacağınız ve denizdeki tüm balıkları yakalamak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dynamite Fishing World Games

    Dynamite Fishing World Games, turnuvalara katıldığınız aksiyon dozu yüksek balık tutma oyunu.
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.
  • Monster Fishing 2019

    Gerçekçi bir balık tutma oyunu oynayacağız.
  • Fishing Adventure

    Okyanusa açılarak farklı balık türleri avlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Fishing Empire

    Farklı balık türleri yakalamaya çalışacağız.
  • FishIsland: Fishing Paradise

    Yüzlerce farklı balığın yer aldığı sonsuz bir platformda avlanarak para kazanacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Dynamite Headdy Classic

    SEGA'nın meşhur macera oyunu Dynamite Headdy artık cep telefonlarınızda.