Dynamix

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Farklı parkurlarda yarışarak birbirinden güzel melodiler oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Çeşitli platformlarda yarışıp hızla gelen bloklara dokunarak farklı melodiler keşfedebileceğiniz ve keyif verici müzikler oluşturabileceğiniz Dynamix, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve eşsiz müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı yönlerden hızla gelen bloklara dokunarak ritme ayak uydurmak ve eğlenceli müzikler oluşturmaktır. Zorlu parkurlarda yarışarak yukarıdan, sağdan ve soldan hızla gelen çubuklara dokunarak hiç birini atlamamalı ve ritmi bozmadan sizden istenilen melodileri çalmalısınız. Melodileri başarıyla çalarak puan toplayabilir ve yeni müziklerin kilidini açabilirsiniz. Özellikle müzik tutkunları için tasarlanan sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zor yüzlerce farklı melodi oluşturma platformu ve keyif verici birçok müzik yer almaktadır. Ayrıca her hafta oyuna yeni bir müzik eklenmektedir. 5 farklı zorluk seviyesinden dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve keyif verici melodiler oluşturabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve müzik oyunları kategorisinde bulunan Dynamix, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Dynamix

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
328.6 MB DOSYA BOYUTU

Farklı parkurlarda yarışarak birbirinden güzel melodiler oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Zorlu parkurlarda yarışarak birbirinden güzel melodiler ve müzikler keşfedebileceğiniz Dynamix, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren benzersiz bir oyundur.

Çanlı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, parkurlarda karşınıza çıkan tüm bloklara sırasıyla dokunarak ritme ayak uydurmak ve birbirinden güzel melodiler oluşturmaktır. Sağdan, soldan ve yukarıdan hızla gelen bloklara fire vermeden dokunmalı ve sizden istenilen melodiyi oluşturarak keyif verici müzikler icra etmelisiniz. Melodileri başarıyla tamamlayarak puan toplayabilir ve seviye atlayarak yeni müziklerin kilidini açabilirsiniz. Müzik tutkunları için özel tasarlanmış eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde farklı melodi ve müziğin yer aldığı onlarca zorlu parkur bulunmaktadır. Oyuna her hafta yeni bir müzik eklenmektedir. Toplamda 5 farklı zorluk derecesinden dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve keyif verici melodiler oluşturabilirsiniz.

Müzik oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Dynamix, milyonlarca oyuncu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lanota

    Zorlu parkurlarda yarışarak birbirinden güzel melodiler keşfedebileceğiniz eğlenceli bir müzik oyundur.
  • Sonic Cat

    Müzik eşliğinde karşımıza çıkan nesneleri toplayacağız.
  • Audistar Mobile

    Onlarca farklı dans gösterisine katılacağınız eşsiz bir müzik oyunudur.
  • BanG Dream Girls Band Party

    Müzik konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Love Live

    Eğlenceli şarkıların yer aldığı keyif verici bir müzik ritim oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Epic Band Clicker

    Onlarca farklı müzik aletini kullanarak eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Epic Party Clicker

    Birbirinden güzel onlarca farklı melodinin ritmini tutabileceğiniz eşsiz bir müzik oyunudur.
  • RhythmStar: Music Adventure

    Farklı karakterler ile eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz keyif verici bir müzik oyundur.