EBA Dosya

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,541 TOPLAM İNDİRME

EBA Dosya, hem öğretenlerin hem de öğrencilerin dosya saklama ve paylaşma için kullanabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.

EBA Dosya, Milli eğitim tarafından web üzerinden öğrenci ve öğretmenlere sunulan dosya paylaşma ve saklama hizmeti olan EBA'nın Android versiyonu. Fakat bu uygulama MEB'e ait olmadığı için resmi değil. Yine de güvenilir bir uygulama olan EBA Dosya, öğretmen ve öğrencilerin yapacakları sunumlar için hazırlayacakları dökümanları, ses dosyaları, videoları vb. tüm verileri ortak bir alanda saklayarak kendi aralarında paylaşma imkanı sunuyor.

Milli Eğitim tarafından kullanılan EBA Dosya ile aynı adı taşıyan uygulama sayesinde sınıf arkadaşlarınızda hazırlayacağınız sunumları ortak bir alanda tutarak öğretmeninizin de kontrol etmesi için erişim verebiliyorsunuz.

Son derece sade, basit ve pratik bir dosya uygulaması olan EBA Dosya'yı Android telefon ve tabletlerinize indirip ihtiyacınız olduğunda faydanalabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • EBA Akademik Destek

    EBA Akademik Destek uygulaması ile öğrenciler diledikleri yerde ve zamanda eksik oldukları konularda çalışarak sınavlara hazırlanabiliyorlar.
  • EBA Boyama

    EBA Boyama uygulamasıyla hem kendiniz hem de çocuklarınız için boyama kitaplarına sahip olabilirsiniz.
  • Tabii

    Tabii, TRT’nin sevilen içeriklerine rahatlıkla ulaşabileceğiniz yeni nesil bir yayın platformudur.
  • Where is it?

    Where is it?, coğrafya bilgi ve yeteneğinizi geliştirebilmeniz için gleiştirilen yararlı ve eğitici bir Android uygulamasıdır.
  • Microsoft Teams

    Kalabalık bir ekibiniz varsa ve çeşitli projeler üzerinde çalışıyorsanız, Microsoft Teams uygulaması ile anlık sohbet edebilir ve dosya paylaşabilirsiniz.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.