Ello

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Ello, Android telefon ve tabletlere özel arayüz sunan sade, reklamsız sosyal ağ uygulaması.

Ello, Twitter ve Pinterest’in özelliklerini sunan, son derece modern ve basit arayüzüyle dikkat çeken sosyal ağ uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Android platformunda telefon ve tablete özel arayüz sunan sosyal ağ uygulamasının en sevdiğim özelliği reklam içermemesi. Facebook, Twitter’da akış arasında ansızın çıkan ve de genellikle istenmeyen gönderileri Ello’da görmeniz mümkün olmamakla birlikte zaman akışınızda hangi gönderilerin gösterileceğine önceliklerinizi belirleyerek kendiniz karar verebiliyorsunuz.

Gönderileri Pinterest stilinde, kullanıcı profillerini de Twitter stilinde sunan Ello’da hemen her konu konuşuluyor. Sanat, tasarım, moda, müzik, fotoğraf, topluluklar, yazarlar, röportajlar, GIF’ler ve daha saymakla bitiremeyeceğim konu çeşidi mevcut. Dilediğinize katılıp yorumunuzu belirtebiliyor, dilediğinizi sadece beğenip geçebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Ello

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Ello uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan reklamsız ve güvenli bir sosyal ağa erişim sağlayabilirsiniz.

Ello uygulaması, bir süredir kullanıcılara en saygılı ve reklamsız, kişisel verileri riske sokmadan bir sosyal medya deneyimi imkanı sunan Ello sosyal ağının iPhone ve iPad uygulaması olarak karşımıza çıktı. Tahmin edebileceğiniz gibi ücretsiz olarak sunulan uygulama, Ello’nun her zamanki sadeliğini ve kullanım kolaylığını da beraberinde getiriyor.

Ello’nun en dikkat çekici yanı, kesinlikle reklam içermemesi, kullanıcıların verilerini gizli gizli tutmaması, paylaşmaması ve aynı zamanda öne çıkarılan paylaşımlar gibi paylaşım türleri içermemesi. Böylelikle paylaştığınız şeylerin her zaman tüm takipçileriniz tarafından görüleceğinden emin olabiliyorsunuz. Tabii ki uygulamanın tek özelliği gizliliği korumak ya da güvenli olmak değil.

Uygulamayı kullanarak yüksek çözünürlüklü fotoğraflar, yazılar, müzikler, ses dosyaları, videolar, hareketli GIF’ler ve pek çok dosya formatındaki paylaşımları kolayca yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda çeşitli video ve yayın servisleri ile uyumlu bir şekilde çalıştığı için diğer sitelerden kopyaladığınız linklerin Ello’da sorunsuzca görüntülendiklerini söyleyebilirim.

Tabii ki en popüler sosyal ağlarda bulunan özelliklerin neredeyse hepsi de Ello’da yer alıyor. Paylaşımlara yorum yapma, beğenme, yeniden paylaşma, arkadaş arama, hayatınızdaki önemli anları işaretleme, bildirimler ve diğer sosyal ağlara da paylaşım yapabilme butonları gibi onlarca özellik Ello’nun sunabildikleri arasında.

Çalışması esnasında herhangi bir sıkıntısı bulunmayan ve akıcı bir sosyal medya deneyimi sunabilen uygulama, elbette bir internet bağlantısı gerektiriyor ancak 3G üzerinde bile herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum. Yeni bir sosyal medya uygulaması arayanlar ve gizliliğine değer verenler Ello’ya kesinlikle göz atmalılar.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.