Enakliyat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Enakliyat, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir nakliyat uygulamasıdır.

Enakliyat, taşımacılık işlemlerinizi mobil platformlardan kolaylıkla halledebileceğiniz bir uygulama ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerden kullanılabiliyor. Evinizden veya ofisinizden taşınacak eşyalar olduğuna bu uygulamayı yükleyebilir ve fiyat teklifleri alabilirsiniz. Oldukça kullanışlı olması nedeniyle denemenizi tavsiye ederim. 

Ev taşıyanlar bilirler, eşyalarını güvenli bir şekilde yeni taşınacağınız yere götürmek için işinin ehli insanlara ihtiyaç duyarsınız. Bu işlemi yapmak için eskiden nakliyat şirketlerine gitmek gerekirken teknolojinin gelişmesiyle beraber bu durum akıllı cihazlara taşındı. Evden eve nakliyat, parça ev eşyası, ofis taşımacılığı, eşya depolama ve koli nakliyatı için Enakliyat uygulamasını yükledikten sonra fiyat teklifi alabilirsiniz. Daha sonra teklif veren firmaları değerlendirip, müşteri yorumlarını da göz önünde bulundurup istediğiniz tercihi yapabilirsiniz. İşiniz için gerekli olan hizmeti aldıktan sonra da işi verdiğiniz firmayı oylayabilir ve yorum bırakabilirsiniz. Son derece kullanışlı ve basit kullanımıyla Enakliyat'ı tercih edebileceğinizi düşünüyorum.

Eğer nakliyat hizmetine ihtiyacınız varsa ve iyi bir firma arıyorsanız Enakliyat'ı ücretsiz indirebilirsiniz. 

Gökhan Abay

Enakliyat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Enakliyat, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir nakliyat uygulamasıdır.

Enakliyat, taşımacılık hizmeti ihtiyaçlarınızı karşılamak için geliştirilmiş bir sosyal medya uygulaması. iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulamada, istediğiniz zamanda, istediğiniz eşyayı, dilediğiniz firmaya taşıtabilirsiniz. Uygulamanın en güzel yanı da, hizmet istediğinizi yolladıktan sonra firmalar tarafından size teklif gönderilmesi ve aralarından en uygun fiyatı (tabii iyi hizmetle birlikte) vereni seçip tercih yapabilme imkanınızın olması. 

Nakliyat işlemlerinizde riski azaltmanız için son zamanlarda geliştirilen uygulamaların sayısı bir hayli arttı. Sanıyorum teknolojinin hayatımıza kattığı en büyük faydalardan biri de bu oldu. Firmaları kurumsallaşmaya iten, teknoloji altyapısı bulunan hizmetler sayesinde, hoşumuza gitmeyen bir durum oluştuğunda veya aldığımız hizmetten memnun olmadığımızda kolaylıkla geribildirim yapabiliyoruz. Enakliyat uygulamasına baktığımızda da evden eve nakliyat, parça ev eşyası, ofis taşımacılığı, eşya depolama ve koli nakliyatı gibi hizmetlerini almamıza olanak vermesiyle dikkat çekiyor. Almak istediğiniz hizmeti ekledikten sonra firmalardan teklif alıyor, teklifleri değerlendirip size en uygun olanını seçebiliyorsunuz. Hizmeti aldıktan sonrada firmayı oylayarak ve geribildirimlerde bulunarak kendini geliştirmesine olanak tanıyabilirsiniz. 

Risk almadan taşınma işlemlerinizi gerçekleştirmek isterseniz Enakliyat'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Son derece kullanışlı arayüzü olması ve bir eksiği kapattığı gerekçesiyle denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.