ENYO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

ENYO, Yunan savaş tanrıçasını yönettiğiniz sıra tabanlı strateji oyunu.

ENYO, minimalist görsellerinin yanı sıra farklı oynanışıyla dikkat çeken strateji oyunu. Oyuna adını veren bir Yunan savaş tanrıçasını kontrol ettiğimiz oyunda dönemin üç önemli eserini kurtarmaya çalışıyoruz.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan strateji oyunları arasından oynanış dinamikleriyle ayrılan ENYO’da başlangıçta yapabildiğimiz hareketleri uygulamalı olarak öğreniyoruz. Kalkanımızı düşmanlarınız üzerinde nasıl kullanacağımızdan oklar ve uçan yaratıklardan nasıl kaçacağımıza her şeyi öğrendiğimiz bu bölümü oynayıp tamamladıktan sonra asıl oyuna geçiyoruz.

Sıra tabanlı oynanış sunan oyunda düşmanlarımızın hepsini aynı şekilde öldüremiyoruz. Kimisini lavlara sürüklememiz, kimisini kazıklara geçirmemiz, kimisini de kalkanımızı fırlatarak etkisiz hale getiriyoruz. Oyunda ilerledikçe düşmanların değişmesi de güzel olmuş.

Erkan Calp

ENYO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

ENYO, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz sıra tabanlı strateji oyunu.

ENYO, sıra tabanlı oynanış sunan strateji oyunları arasında. iOS platformunda da ücretsiz olmasıyla şaşırtan oyunda bir Yunan savaş tanrıçasının yerine geçiyoruz.

Dönemin destansı üç eserini kurtarma görevini üstlendiğimiz oyunda farklı türde düşmanlarımızı (uçan yaratıklardan okçulara) öldürmek için tek silahımız olan kalkanımızı kullanıyoruz. Düşmanlarımızı bazen lavlara sürüyor, bazen ucu sivri platformlara geçiriyor, bazen de kalkanımızı fırlatarak tek hamlede öldürüyoruz. Ancak bir hamle yaptıktan sonra beklememiz gerekiyor ve düşmanlarla aramızda engeller bulunmakta. Bu noktada da strateji gücü devreye giriyor.

Oyunda ilerlemek için savaş alanının altındaki butonları kullanıyoruz. Kalkanımızı düşman üzerinde nasıl kullanacağımız, kendimizi nasıl savunacağımız, düşmanlarımızın zayıf yönleri kısacası tüm püf noktaları öncesinde öğreniyoruz. Türkçe dil desteği yok ancak hareketler uygulamalı gösterilerek bu açık bir nebze kapatılmış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • P.A.T.H. - Path of Heroes

    Tahmin ve strateji gücünüzü açığa çıkartın.