Epic Band Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı müzik aletini kullanarak eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı müzik aletinden dilediğinizi kullanarak birbirinden güzel müzikler çalabileceğiniz ve konserlere çıkarak insanları eğlendirebileceğiniz Epic Band Clicker, mobil platformda müzik oyunları arasında yer alan eğlenceli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, melodilerin ritimlerine ayak uydurarak şarkıları hatasız bir şekilde çalmak ve puan toplayarak farklı müzik aletlerinin kilidini açmaktır. Gitar ve daha onlarca farklı enstrümandan dilediğinizi seçebilir ve konserlerde olağanüstü bir performans sergileyerek hiç duyulmamış şarkıların melodilerini çalabilirsiniz. Melodilerin ritimlerine ayak uydurarak görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve eşsiz müzikleri ile sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda gitar, org, piyano, saz, davul ve daha onlarca farklı müzik aleti yer almaktadır. Ayrıca bu enstrümanlarla icra edebileceğiniz sayısız melodi bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Epic Band Clicker, ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir müzik oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Epic Band Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
76.9 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı müzik aletini kullanarak eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve 500 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen Epic Band Clicker, farklı enstrümanlar kullanarak eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz ve konserler verebileceğiniz sıra dışı bir müzik oyunudur.

Rengarenk grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı müzik aletlerinden yararlanarak eğlenceli şarkılar ve melodiler icra etmektir. Gitar ve daha onlarca farklı müzik aletinden dilediğinizi kullanarak konserler verebilirsiniz. Bu sayede para kazanarak yeni enstrümanların kilidini açabilir ve daha iyi melodiler oluşturabilirsiniz. Konser performansınız ne kadar iyi olursa o kadar fazla para kazanabilir ve sonraki seviyelere atlayabilirsiniz. Melodilerin ritimlerine ayak uydurarak birbirinden güzel şarkılar oluşturabilir ve keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Oyun içerisinde org, gitar, piyano, saz, davul ve daha onlarca farklı müzik aleti yer almaktadır. Bu enstrümanlarla çalabileceğiniz yüzlerce farklı melodi ve müzik bulunmaktadır.

Mobil platformda müzik oyunları kategorisinde yer alan Epic Band Clicker, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Epic Party Clicker

    Birbirinden güzel onlarca farklı melodinin ritmini tutabileceğiniz eşsiz bir müzik oyunudur.
  • BanG Dream Girls Band Party

    Müzik konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Superstar Band Manager

    Pop star olarak dünyanın farklı bölgelerinde konserler vereceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Band of Badasses: Run & Shoot

    Band of Badasses: Run & Shoot ile uzaylılara karşı keyifli bir savaş verebilirsiniz.
  • Hamster Evolution Clicker

    Mobil cihazımızda hamster geliştireceğiz.
  • Idle Space Clicker

    Uzayda savaşacağız.
  • Formula Clicker

    Formula yarışlarına katılacağız.
  • Scrap Clicker 2

    Hurdaları toplayacağız.