Epic Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Balıklar besleyeceğiz.

Pixel Federation tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan Epic Evolution klasik oyunlar arasında yer alıyor.

Belirli bir yaş kitlesine hitap edecek olan Epic Evolution rengarenk yapısı ile oyunculara aksiyon ve gerilimden ziyada eğlenceli bir ortam sunacak. Balıklar besleyeceğimiz oyunda balıklarımızı geliştirmek için elimizden geleni yapacak ve eğlenceli anlar yaşayacağız. Oyuncular balıklarını besleyecek, geliştirecek ve onlarla eğlenceli anlar yaşayacaklar.

Google Play’de 4.3 gibi bir skor puanına sahip olan Epic Evolution iki fakrlı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak yayınlanması ile geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Zengin içeriği ve keyifli zaman vaadi ile oyunculara sunulan yapım şu sıralar 100 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Epic Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
121.6 MB DOSYA BOYUTU

Balıklar besleyeceğiz.

Mobil klasik oyunları arasında yer alan ve şu sıralar tamamen ücretsiz olarak 100 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Epic Evolution mobil bir klasik oyundur.

Rengarenk içerikleri ve keyif dolu zaman geçirme seçeneklerini oyunculara sunan yapım ücretsiz fiyat etiketi ile iki farklı mobil platformda oyuncuların karşısına çıktı. Pixel Federation imzası ile mobil oyunculara sunulan yapımda balıklarımızı besleyecek ve onları geliştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Google Play’de 4.3 gibi bir skor puanına sahip olan oyun da eğlenceli zamanlar geçireceğiz. Aksiyon ve gerilimden uzak bir dünyada yer alacağımız oyunda ekrana dokunarak balıklarımızı besleyecek, onlarla oyunlar oynayacağız.

Ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda yayınlanna Epic Evolution şu sıralar 100 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dino Evolution Clicker

    Dinazorlara evrim geçirteceğiz.
  • Dog Evolution Clicker

    Köpeklere evrim geçirteceğiz.
  • Hamster Evolution Clicker

    Mobil cihazımızda hamster geliştireceğiz.
  • Food Evolution-Clicker Game

    Hazır gıdalara evrim geçirterek farklı yiyecekler elde edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Evolution of Species 2

    Evrenin derinliklerinde verilen görevleri başarmaya çalışacağız.
  • Snake Evolution

    Farkı yılan türleri oluşturacağız.
  • Rhino Evolution

    Gergedanlara evrim geçirteceğiz.
  • Candy Evolution Clicker

    Şekerlemeler yapacağız.