eTABU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
283 TOPLAM İNDİRME

20.000 kelime, 10 dil seçeneği, kategoriler sunan tabu kelime oyunu

eTABU, arkadaş ortamında, aile arasında oynanan kelime oyunlarından tabuyu mobil platforma taşıyor. Farklı kategorilerde 20.000’den fazla kelime (tabu kartı) içeren parti oyunuyla vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Kelime tahmin oyunlarını seviyorsanız, hemen ücretsiz olarak Android telefonunuza indirin ve eğlenmeye başlayın.

Klasikleşmiş oyunlardan tabuyu mobilde de oynamak oldukça keyifli. Tabu kartlarını sağa sola saçmadan, kaybetmeden telefonunuz üzerinden keyifle oynayacağınız kelime oyununda klasik kurallar hakim. İki takıma ayrılıyorsunuz. Yasaklı kelime ve hareketleri kullanmadan anahtar kelimeyi anlatmaya çalışıyorsunuz. Kelime bilinirse tamam butonuna dokunuyorsunuz ve +1 puan takımın hanesine işleniyor. Kural ihlalinde hata butonuna dokunuyorsunuz ve -1 puan haneye yazılıyor. Tabii ki kelimeyi belirlenen sürede anlatmalısınız. Pas geçme, durdurma şansınız var.

Diğer tabu kelime oyunlarından farklı olarak Türkçe dahil 10 dil seçeneği mevcut ve tabu kartları farklı kategorilere ayrılmış. İster belli bir kategoride ister karışık tabu kart seçimi yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

eTABU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
120.3 MB DOSYA BOYUTU

20.000'den fazla kelime içeren tabu kelime oyunu

eTABU, arkadaş, aile ortamında oynanan parti oyunlarından tabuyu mobil platforma taşıyan yapımlardan biri. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan tabu kelime oyununda klasik olarak iki takım, verilen kelimeleri kurallara bağlı kalarak anlatmaya çalışıyor ancak bu sefer süreye karşı değil, belirli puana ulaşan ilk takım kazanan oluyor.

Türkçe dahil 10 dil seçeneği, 20.000’den fazla farklı kategorilerde tabu kartı sunan kelime oyunu eTABU’da süre bazlı değil, puan odaklı mücadele oluyor. İki takım da belirlenen puana ulaşıncaya kadar kelimeleri tahmin etmeye devam ediyor. Beraberlik durumunda en az pas geçen taraf kazanıyor. Yasaklı kelimelerin direkt veya kısaltmalarının kullanılması, hareketle veya ses taklidiyle anlatmak kural ihlali olarak kabul ediliyor ve hata butonuna basılarak -1 puan haneye yazdırılıyor. Pas geçme hakkınız var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Bi Kelimelik

    Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu