Everyme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Everyme, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz özel bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Everyme, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri ücretsiz bir özel sosyal ağ uygulamasıdır.

Önemsediğiniz tüm insanları bir araya toplayarak, mobil cihazlarınız üzerinde kendinize ait özel bir sosyal ağ yaratmanıza olanak sağlayan uygulama oldukça kullanışlıdır.

Paylaşmak istediğiniz tüm videoları, sesleri ve web adreslerini sadece kendi belirleyeceğiniz kişilerle paylaşmanıza olanak sağlayan uygulama üzerinde aileniz, arkadaşlarınız ve iş yeriniz için farklı özel ağlar oluşturabilirsiniz.

Arkadaş listenizde yer alan kişileri oluşturacağınız farklı gruplar altında listelemenize ve yönetmenize olanak sağlayan uygulama ile paylaşmak istediğiniz içerikleri sadece kendi belirleyeceğiniz grup içerisinde paylaşarak, paylaştığınız içeriği sadece o grup içerisinde yer alan kullanıcıların gördüğünden emin olabilirsiniz.

Kendinize özel bir sosyal ağ sahibi olma fikri hoşunuza gittiyse, Everyme'yi hemen mobil cihazlarınız üzerine indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Sonrasında size katılmasını istediğiniz arkadaşlarınızı Everyme üzerine davet ederek, ağınızı çok daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Can Çevrim

Everyme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Everyme, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir özel sosyal ağ uygulamasıdır.

Everyme, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde kullanabilecekleri ücretsiz bir özel sosyal ağ uygulamasıdır.

Kendi özel sosyal ağınızı kurmanıza olanak sağlayan uygulama yardımıyla, farklı gruplar altında yaptığınız paylaşımları sadece o grup içerisinde yer alan kişilerin görmesini sağlayabilirsiniz.

Aile, arkadaşlar, iş yeri gibi farklı gruplar oluşturarak, bu gruplar altına ilgili kişileri ekleyebileceğiniz Everyme ile tüm aile fertleriniz veya arkadaşlarınız tarafından yapılan paylaşımlar bir arada yer alacaktır.

Fotoğraf, video, ses, web sitesi bağlantısı veya sadece bir durum güncellemesi paylaşabileceğiniz uygulama ile sohbetlerinizi çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

 

Kişi listeniz altında yer alan insaları oluşturacağınız farklı gruplara ekleyebileceğiniz ve gruplarınız altında yer alan kişileri istediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz uygulama gerçekten oldukça kullanışlıdır.

Kendinize ait bir özel sosyal ağ sahibi olma fikri hoşunuza gittiyse, Everyme'yi iOS cihazlarınız üzerine indirerek hemen kullanmaya başlayabilir ve uygulama üzerine davet edeceğiniz arkadaşlarınızla hemen paylaşımlara başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.