Everypost

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
330 TOPLAM İNDİRME

Everypost, aynı anda birden fazla sosyal medya hesabı üzerinde paylaşım yapabileceğiniz kullanışlı bir Android uygulamasıdır.

Everypost, aynı anda birden çok sosyal medya hesabınız üzerinde paylaşım yapmanıza olanak sağlayan oldukça pratik ve kullanışlı bir Android uygulamasıdır.

Birçok kullanıcının dert yakındığı konulardan bir tanesi olan aynı anda birden çok sosyal medya hesabında eş zamanlı paylaşım yapma derdinin önüne geçmek için tasarlanmış bir uygulama olan Everypost, işini tam anlamıyla yapan uygulamalardan bir tanesi.

Aynı zamanda basit kullanıcı arayüzü sayesinde kolay bir kullanıma sahip olan uygulama, kullanıcıların fotoğraf, video ve müzik yüklemelerine de izin vermektedir.

Multimedya dosyalarınızı Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn, tumblr, flickr ve e-posta aracılığıyla paylaşmanın en hızlı ve etkili yöntemi olan Everypost, aynı zamanda sahip olduğu eşsiz "Twitter metin kısaltma" özelliği sayesinde metinlerinizi olabilecek en uygun şekilde kısaltmaktadır.

Özellikle sosyal medya yöneticileri için oldukça kullanışlı bir uygulama olan Everypost'u aynı anda tüm sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yapmak isteyen tüm kullanıcılarımızın denemesini öneririm.

Can Çevrim

Everypost

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
26.6 MB DOSYA BOYUTU

Everypost, farklı sosyal medya platformları üzerinde aynı anda içerik paylaşabileceğiniz kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.

Everypost, tek seferde farklı sosyal medya platformları üzerinde içerik paylaşmanıza olanak sağlayan oldukça kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.

Durum güncellemelerinizi, metin mesajlarınızı ve multimedya dosyalarınızı tüm popüler sosyal ağlar üzerinden Everypost ile tek seferde ve zahmetsizce paylaşabilirsiniz.

Ayrıca uygulama içerisinde yer alan fotoğraf uygulaması sayesinde, çekmiş olduğunuz resimler üzerine farklı efektler ve filtreler ekleyerek paylaşma şansına da sahipsiniz.

Şık ve kolay kullanılabilir bir kullanıcı arayüzüne sahip olan uygulama yardımıyla tek seferde istediğiniz tüm sosyal medya kanalları üzerinde paylaşım yapmak adeta çocuk oyuncağı.

Sizlere hem zaman kazandıracak hem de işlerinizi çok daha kolay bir hale getirecek olan Everypost'u sosyal medyayla içli dışlı olan tüm kullanıcılarımıza öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.