F2 Target Tekkers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Serbest sitil futbolcuları ile zorlu parkurlarda yarışacağınız sıra dışı bir oyundur.

YouTube’un en ünlü serbest sitil futbolcularından Billy ve Jez’i kontrol ederek eğlenceli bir futbol resitaline katılacağınız ve olağanüstü hareketler yaparak puan kazanacağınız F2 Target Tekkers, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan eşsiz bir oyundur.

Etkileyici futbol şovları ve eğlenceli parkurları ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, birbirinden yetenekli iki ünlü serbest stil futbolcusunu yöneterek çeşitli engellerle donatılmış zorlu parkurlarda ilerlemek ve topu hedefe ulaştırarak görevleri tamamlamaktır. Çeşitli bulmacalar ve eşleştirmeler yaparak ekstra mini oyunlar oynayabilir ve seviye atlayarak farklı bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Oyunda dünyanın farklı bölgelerine kurulan yüzlerce zorlu parkur ve her parkurda sayısız engel yer almaktadır. Topla şov yaparak engelleri aşmalı ve topu hedefe atarak puan toplamalısınız. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız bağımlılık yapıcı bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan F2 Target Tekkers, yüz binlerce oyun severin beğenisi kazanan kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

F2 Target Tekkers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
193.9 MB DOSYA BOYUTU

Serbest sitil futbolcuları ile zorlu parkurlarda yarışacağınız sıra dışı bir oyundur.

İnternette fenomen olan iki ünlü serbest stil futbolcusunu kontrol ederek eğlenceli parkurlarda yarışabileceğiniz ve topla şov yaparak engelleri aşabileceğiniz F2 Target Tekkers, mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan kaliteli bir oyundur.

Büyüleyici futbol gösterileri ve zorlu parkurları ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, çeşitli bulmaca ve eşleştirmeler yaparak parkurlarda ilerlemek ve topu hedefe ulaştırarak görevleri tamamlamaktır. Oyunda dünyaca ünlü şehirlere kurulmuş yüzlerce parkur ve her parkurda aşılması güç binlerce engel yer almaktadır. Engelleri aşarak topla birlikte ilerlemeli ve topu belirtilen bölgeye atarak puan toplamalısınız. You Tube’ de ün kazanan Billy ve Jez’den esinlenerek hazırlanan ve sürükleyici özelliği ile sıra dışı bir deneyim kazandıran bağımlılık yapıcı bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde oyuncuların farklı platformlardan kolaylıkla erişebileceği ve hiçbir ücret ödemeden cihazlarına kurabileceği F2 Target Tekkers, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden keyif verici bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.
  • Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2

    Heyecan dolu kriket maçlarının yer aldığı eğlenceli bir spor oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Total Soccer: Road to Glory

    Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.
  • PDC Darts Match

    Heyecan dolu Dart maçları yapabileceğiniz eğlenceli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.
  • Bowling Idle

    Hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • Dogefut 18

    Köpeklerle futbol maçları yapacağız.