Fabulous-Angela’s Wedding Disaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Büyük bir moda evinde eşsiz kıyafetler tasarlayabileceğiniz ve satabileceğiniz kaliteli bir oyunudur.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak sunulan, Fabulous-Angela’s Wedding Disaster, moda evinde çalışarak farklı elbiseler tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Müşterilerin istediği takı ve elbiseleri temin ederek para kazanabileceğiniz bu oyunda aslı amaç farklı aksesuarlar ve elbiseler tasarlamak ve satmaktır. Özel bir tasarım şirketinde işe başlayarak gelen müşterileri memnun etmeli ve patronun gözüne girmelisiniz. Müşterilerin istediği ürünleri olabildiğince hızlı bir şekilde tedarik etmeli ya da üretmelisiniz. Müşterileri fazla bekletirseniz onları sinirlendirir ve gitmelerine neden olursunuz.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve farklı bir deneyim sunan bu oyun ile eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Moda evinde kullanabileceğiniz aynalar, çiçekler, takı tasarım aletleri ve dikiş malzemeleri gibi çeşitli objeler yer almaktadır. Satış yaptıkça para kazanabilir ve bu objelerden istediğinizi satın alabilirsiniz. Yeterli miktarda para biriktirerek seviye atlayabilir ve daha gelişmiş bir moda evine sahip olabilirsiniz. 1 milyondan fazla oyun severin keyifle oynadığı Fabulous-Angela’s Wedding Disaster ile sizde eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Fabulous-Angela’s Wedding Disaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
152.3 MB DOSYA BOYUTU

Büyük bir moda evinde eşsiz kıyafetler tasarlayabileceğiniz ve satabileceğiniz kaliteli bir oyunudur.

Milyonlarca oyun tutkunun keyifle oynadığı ve ücretsiz olarak indirdiği Fabulous-Angela’s Wedding Disaster, moda evinde çalışan bir karakteri yönetebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Klasik oyun kategorisinde kendisine yer bulan ve kaliteli grafiklerle donatılan bu oyunda amaç, özel tasarım ürünlerinin satıldığı bir firmada işe girmek ve müşterileri memnun etmektir. Oyun içerisinde onlarca elbise, ayakkabı, kolye, yüzük, bileklik, şapka gibi kıyafet ve aksesuarlar yer almaktadır. Ayrıca moda evinde elbise ve takıları tasarlamanıza yardımcı olacak dikiş malzemeleri ve tasarım aletleri bulunmaktadır.

Müşterilerin isteklerine olabildiğince hızlı cevap vermeli ve sizden istenilen ürünleri hemen teslim etmelisiniz. Aksi halde müşterilerinizi kaybedebilirsiniz. Çeşitli elbiseler ve takılar satarak yeterli miktarda para kazanmalı ve seviye atlamalısınız. Bu sayede moda evini geliştirebilir ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri sayesinde her iki platformdan da kolaylıkla indirebileceğiniz Fabulous-Angela’s Wedding Disaster, geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden ve her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih edilen keyif verici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fabulous

    Moda tasarımcısı olacağız.
  • Disaster Will Strike

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Wedding Salon 2

    Mobil platformda düğün salonları dekore edeceğiz.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Spin Blade 2

    Beyblade oyunu oynayacağız.