Fairy Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı masalın yer alığı, çocuklara özel hazırlanmış eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı masal oyunlarının yer aldığı Fairy Tales, Android ve İOS işlemciye sahip cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak sunulan eğitici bir oyundur.

Çizgi film tarzında grafikler ve keyif verici ses efektleri ile donatılmış bu oyun, 8 yaş ve altındaki çocuklar için özel hazırlanmıştır. Oyun içerisinde çizmeli kedi, uyuyan güzel, kırmızı başlıklı kız, külkedisi, çirkin ördek yavrusu, yaramaz üç ayı ve daha birçok farklı masal yer almaktadır. İsterseniz bu masalları dinleyebilir ve masalların konusuna uygun olarak hazırlanmış çeşitli oyunlar oynayabilirsiniz. 

Oyunda canlı çizimler, profesyonel sesli anlatım, interaktif etkinlikler, eğlenceli animasyonlar gibi çeşitli özellikler bulunmaktadır. Okul öncesi çağında bulunan çocuklar için özel olarak tasarlanmış bu oyun ile onlarca farklı masaldan dilediğinizi seçerek hem masalı dinleyebilir, hem de masalda yer alan karakterlerin içinde bulunduğu çeşitli oyunlar oynayabilirsiniz. Geniş bir kitleye hitap eden ve eğitici oyunlar arasında yer alan Fairy Tales, çocuklar için güvenilir bir ortam sunmakta ve zihinsel gelişime katkı sağlamaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Fairy Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
137 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı masalın yer alığı, çocuklara özel hazırlanmış eşsiz bir oyundur.

8 yaşından küçük çocuklar için özel olarak tasarlanmış Fairy Tales, çeşitli masalların ve oyunların yer aldığı güvenilir bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Mobil platformda eğitici oyunlar arasında kendisine yer bulan ve çizgi filmi andıran grafikleri ile dikkat çeken bu oyunun gayesi, masallarla çocukları uykuya hazırlamak ve küçük oyunlar ile zihin gelişimine katkı sağlamaktır. Profesyonel sesli anlatım, şaşırtıcı animasyonlar, canlı çizimler ve interaktif etkinlikler ile sıra dışı bir oyun çocukları bekliyor.

Oyun içerisinde Çizmeli kedi, pamuk prenses, külkedisi, uyuyan güzel, yedi cüceler, kırmızı başlıklı kız, yaramaz üç ayı, çirkin ördek yavrusu ve daha onlarca farklı masal yer almaktadır. Ayrıca bu masalların karakterlerinin yer aldığı çeşitli oyunlar bulunmaktadır. Çocuklar istedikleri masalı dinlerken, o masalın kahramanları ile oyunlar oynayabilir ve eğlenceli dakikalar geçirebilirler.

Güvenilir bir ortam sağlayarak çocukları olumsuz örneklerden korumayı amaçlayan Fairy Tales, Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve okul öncesi çağındaki çocuklar için hazırlanan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fancy Blast: Cozy Journey to Magic Fairy Tales

    Farklı şekillerden oluşan eşleştirme bloklarının yer aldığı eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Fairy Kingdom

    Büyülü bir şehir kurarak hayalinizdeki imparatorluğa ulaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Tales Rush

    Güçlü düşmanlara meydan okuyacağız.
  • Royal Garden Tales-Match 3 Castle Decoration

    Eşsiz tasarımlar yapabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Tales of Erin

    İlginç özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Tales of Windspell

    Sihir ve büyüler yaparak eşsiz bir şehir inşa ederek maceraya doyacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Grim Tales: Crimson Hollow Collector's Edition

    Aniden ortadan kaybolan genç kızların izini sürerek şüphelileri yakalayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Grim Tales: Threads of Destiny

    Sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz eşsiz bir dedektiflik oyunu olarak öne çıkıyor.