FanMatch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Konser ve festivallerin etkinlik takvimlerine ulaşabilir, diğer hayranlarla iletişim kurarak arkadaş olabilirsiniz.

FanMatch uygulaması, konser ve festival gibi etkinlikleri kaçırmayan müzikseverlerin hoşuna gideceği ve elinden düşürmeyeceği bir uygulamadır.

Sürekli konserlere gitmeyi seviyorsanız ve sizinle aynı müzik zevkine sahip insanlarla daha kolay tanışmayı arzu ediyorsanız, tüm bunları vaadeden FanMatch uygulamasıyla tanışmalısınız. Üye profili oluşturduktan sonra, diğer üyelerle iletişim kurmanıza imkan tanıyan uygulamada ne yazık ki sınırsız mesajlaşmak ücretsiz değil. Aylık 10 dolar ödeyerek sınırsız mesajlaşma özelliğine sahip olacağınız uygulamada, Etkinlikler sekmesinden etkinlik takvimine ve detaylara ulaşabilirsiniz. Hediyeler, Jetonlar, VIP, Popülarite gibi sekmelerde ise diğer özellikleri kullanabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanan diğer kullanıcıları da; yakınlık, çevrimiçi, yeni gibi bölümlerden bulabilmeniz mümkün. Tinder uygulamasıyla benzerlik gösteren ve müzik severlerin Tinder'ı olarak adlandırabileceğimiz FanMatch uygulamasını Android cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

FanMatch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Konserler ve festivallere katılan insanlarla daha kolay iletişim kurabilir ve arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz.

Konser ve festival gibi etkinliklere gitmekten hoşlanıyorsanız, bu etkinliklerde bulunanlardan arkadaş edinmenizi kolaylaştıracak FanMatch uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Sizinle aynı müzik zevkine sahip insanlarla daha kolay tanışmanızı ve kaynaşmanızı sağlayacağını düşündüğüm FanMatch’i iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabiliyorsunuz. Profilinizi oluşturduktan sonra, uygulamaya kayıtlı diğer üyelerle anında iletişim kurabiliyorsunuz ancak ne yazık ki mesajlaşma özelliği kısıtlanmış durumda. Sınırsız mesajlaşma için aylık 10 dolar ödeyerek, kesintisiz mesajlaşmanın tadına varabiliyorsunuz. Uygulamada bulunan Etkinlikler sekmesinden takvim ve diğer detaylara kolaylıkla ulaşabilir, hediyeler, jetonlar, VIP ve Popülarite gibi bölümlerde ise uygulamanın sunduğu özelliklerden faydalanabiliyorsunuz.

Yeni arkadaş edinmek istediğinizde, bu kullanıcıları yakınlık durumuna, çevrimiçi ya da yeni katılanlar gibi bölümlerden bulabiliyorsunuz. Müzik severlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm ve Tinder uygulamasıyla benzer özellikler sunan FanMatch’i iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.