Fantastic Beasts: Cases

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli olayları çözeceğiz.

Warner Bros’un başarılı mobil oyunlarından birisi olan Fantastic Beasts: Cases ile macera yüklü bir atmosfer bizleri bekliyor olacak.

Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan ve iki farklı mobil platformda oynanan Fantastic Beasts: Cases ile büyülerle dolu bir dünyaya dahil olacağız. Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan bu yapımda grafiklerin kalitesi adeta muhteşem olacak. Büyücülük dünyasına giriş yaparak birbirinden farklı büyüler öğreneceğimiz oyunda yeni içerikler de keşfetme fırsatı elde edeceğiz. Gizemlerle dolu bir atmosfere dahil olacağımız oyunda ipuçlarını birleştirerek olayları deşifre edeceğiz.

Acemilikten uzmanlığa doğru ilerleyeceğimiz mobil oyunda bazı durumlarda sihir bakanlıklarında da yardım alabileceğiz. Google Play’de 4.4 gibi bir skor puanı alan oyun 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Fantastic Beasts: Cases

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
302.8 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli olayları çözeceğiz.

Mobil cihazımızda büyücülük dünyasına giriş yapacağımız Fantastic Beasts: Cases ile sürükleyici bir oynanış bizleri bekliyor olacak.

Warner Bros imzası ile geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan Fantastic Beasts: Cases mobil macera oyunları arasında yer alıyor. Kusursuz grafiklerin ve zengin içeriğin yer aldığı mobil oyunda büyülerle dolu bir dünya bizleri bekliyor olacak. Oyuncular büyüler öğrenecek, olaylara şahit olacak ve bazı gizemli olayları çözüme kavuşturmaya çalışacaklar. Oyun içerisinde karşımıza çıkan ipuçlarını birleştirerek olayları çözeceğiz.

Gizli nesneleri bulmaya çalışacağımız oyunda büyüleri kolayan zora doğru öğrenecek ve kendimizi geliştirme fırsatı elde edeceğiz. Oyunda araştırmalar yapacak ve becerilerimizi geliştirerek sorunları çözüme kavuşturacağız. Ses efektleri ile desteklenen yapım iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak oynanıyor. Yapım Google Play’de 4.4 gibi bir skor puanına sahip.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beasts Evolved: Skirmish

    Canavarlar geliştireceğiz.
  • Hidden Object - Living Legends: Beasts of Bremen

    Çeşitli mekanlarda dolaşarak gizli nesnelerin peşine düşeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Cold Cases : Investigation

    Farklı cinayetleri çözmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.