Fantasy Forge

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Ortaçağda kendi imparatorluğunuzu kurarak farklı kabilelerden oluşan kalabalık bir topluluğu yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı kabile arasından dilediğinizi seçerek kendi krallığınızı kurabileceğiniz ve keşiflere çıkarak ülke sınırlarını genişletebileceğiniz Fantasy Forge, simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan eğlenceli bir oyundur.

Eşsiz grafik tasarımı ve sürükleyici senaryoları ile dikkat çeken bu oyunda amaç, ortaçağda bir imparatorluk kurarak çeşitli alanlarda ticaret yapmak ve ordunuzu güçlendirerek ganimet savaşlarına katılmaktır. Kendi ülkenizi tasarlayarak çeşitli binalar ve üretim alanları inşa edebilirsiniz. Kaynak üretimi yaparak hammadde ihtiyacınızı giderebilir ve ülkeniz için inşa edeceğiniz tüm yapılarda kullanacağınız malzemelere sahip olabilirsiniz. Ülkenize konuşlandıracağınız binaların yerlerini dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve stratejik bir diziliş yaparak düşmanlardan korunabilirsiniz.

Oyunda imparatorluğunuzu kurarak ortaçağda güçlü bir orduya sahip olacağınız onlarca farklı kabile yer almaktadır. Ayrıca üretim ve ticaret yapacağınız çeşitli alanlar ve değerli madenler keşfedeceğiniz birçok bölge bulunmaktadır.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Fantasy Forge, oldukça kalabalık bir oyuncu grubu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyun olarak dikkat çekiyor. 

Doğukan Çağlakpınar

Fantasy Forge

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
251.1 MB DOSYA BOYUTU

Ortaçağda kendi imparatorluğunuzu kurarak farklı kabilelerden oluşan kalabalık bir topluluğu yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.

Ortaçağ yolculuğu yaparak kendi krallığınızı kurabileceğiniz ve çeşitli alanlarda ticarete atılarak ülke ekonomisini dengede tutmak için mücadele edeceğiniz Fantasy Forge, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici senaryosu ile sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız bu oyunda yapmanız gereken, ortaçağ döneminde kendi ülkenizi inşa ederek geniş bir alanın hakimiyetini üstlenmek ve görevleri tamamlayarak yeni ticaret alanlarının kilidini açmaktır.

Keşifler yaparak yeni bölgelere erişebilir ve bu bölgeleri fethederek ülke sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Ayrıca seviye atladıkça yeni ticaret alanlarını aktifleştirebilir ve ekonomik gelişme sağlayarak ülkenizin gücüne güç katabilirsiniz.

Altın, elmas, taş, kereste, kömür ve daha onlarca madeni işleterek kaynak üretimini sağlayabilir ve ticaret ağını genişleterek ülkenizin gelişmesi için önemli adımlar atabilirsiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Fantasy Forge, yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan oldukça popüler bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Hero Defense-Fantasy Defense

    Korkunç canavarlarla heyecanlı savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir simülasyon oyunudur.
  • Forged Fantasy

    Fantastik bir atmosfere giriş yapacağız.
  • Triple Fantasy

    Canavarlar ile savaşacağız.
  • Fighting Fantasy Classics

    Esrarengiz olayların yer aldığı eşsiz bir macera kitabını okuma fırsatı bulacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS

    Onlarca farklı savaş kahramanının yer aldığı benzersiz bir rol oyunudur.
  • MY Little Fantasy

    Onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek korkunç yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Sword Fantasy Online

    Verilen görevleri tamamlamak için çeşitli yaratıklarla aksiyon dolu dövüşler yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Puzzle Forge

    Çeşitli bulmacalar ve eşleştirmeler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.