Farm Bubbles

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk balonları patlatarak çeşitli ödüller kazabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Rengarenk balonları patlatarak civcivleri kurtarabileceğiniz ve eğlenceli bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz Farm Bubbles, milyonlara oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çeken kaliteli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, bir horozu yöneterek havada asılı kalmış farklı renklerdeki balonları patlatmak ve hapsolmuş civcivleri kurtararak seviye atlamaktır. Havada karışık renkte sıralanmış balonları patlatarak balonların içinde mahsur kalan civcivleri kurtarabilirsiniz. Balonları patlatmak için aynı renkleri vurmalısınız. Aksi halde balonlar patlamaz.

Oyunda mavi, sarı, yeşil, kırmızı, pembe ve daha onlarca farklı renge sahip balon yer almaktadır. Horoz yardımıyla elinizdeki topları balonlara fırlatarak patlatabilirsiniz. Sınırlı sayıda top kullanarak tüm balonları patlatmalısınız. Bu sayede seviye atlayabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve ücretsiz olarak hizmet veren Farm Bubbles, mobil oyunlar arasında bulmaca kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Farm Bubbles

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
239.9 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk balonları patlatarak çeşitli ödüller kazabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Farklı renklerde onlarca balonu patlatarak balonların içinde hapsolmuş sevimli civcivleri kurtarabileceğiniz Farm Bubbles, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Canlı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, havada asılı kalan farklı renklerdeki balonları patlatarak civcivleri kurtarmak ve seviye atlayarak daha zor bölümlerin kilidini açmaktır. Yerde bulunan bir horoz ile balonlara top fırlatarak patlatmalı ve balonlarla aynı renk topları kullanmalısınız. Balonlara zıt renkte toplar fırlatırsanız balonları patlatamaz ve toplarınızı boş yere harcamış olursunuz.

Oyun içerisinde kırmızı, mavi, yeşil, sarı, pembe gibi onlarca top ve balon bulunmaktadır. Sınırlı sayıdaki topları kullanarak tüm balonları patlatmalı ve civcivleri kurtararak yeni seviyelere atlamalısınız. Eğlenceli bölümleri ve stres giderici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

1 milyondan fazla oyun severin keyifle oynadığı Farm Bubbles, mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ücretsiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Inside Out Thought Bubbles

    Aynı renkteki topları yok etmeye çalışacağız.
  • Tiny Bubbles

    Sabun köpükleriyle eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz eğitici bir oyundur.
  • Merge Farm

    Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.
  • Farm Slam

    Hem bulmaca çözecek hem de çiftçilik yapacağız.
  • Granny’s Farm

    Kendi çiftliğimizi yok etmeye çalışacağız.
  • Crazy Farm: Legendairy Odyssey

    Zorlu bulmacalar çözebileceğiniz ve zeka geliştirici aktiviteler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Charm Farm

    Ormanda verilen görevleri başarmaya çalışacağız.