Farm Dream

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Akıllı telefonumuzda çiftçiliği deneyimleyeceğiz.

Mobil platformlarda klasik oyunlar arasında yer alan Farm Dream ile keyifli zaman geçirmeye hazır olun.

Oldukça gelişmiş bir çiftçilik deneyimi sunacak olan Farm Dream ile oyuncular kendilerine verilen alanda bir kasaba kuracak, çiftliklerini inşa edecekler. Farklı ürünler yetiştirebileceğimiz çiftliğimizde aynı zamanda inek gibi evcil hayvanlar da besleyebilecek ve onları satarak para kazanabileceğiz.

Bize verilen alanlarda tarlalarda ekip biçebileceğimiz oyunda detaylı bir çiftçilik deneyimi bizleri bekliyor olacak. Oyuncular ürünlerini, samanları, sütleri ve daha birçok satın alınabilir ürünleri satarak paralar kazanacak ve çiftliklerini geliştirmeye çalışacaklar.

İneklerimizin ve diğer evcil hayvanlarımızın bakımlarından da sorumlu olacağımız oyunda, onları yemleyebilecek ve yıkayabileceğiz. Çevrimiçi markette komşu çiftçiler ile de ticaret yapabileceğimiz oyunda geniş bir içerik bizleri karşılayacak.

Doğukan Çağlakpınar

Farm Dream

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
157.4 MB DOSYA BOYUTU

Akıllı telefonumuzda çiftçiliği deneyimleyeceğiz.

Sparkling Society - Farm Games & Paradise Tycoon imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Farm Dream ile bizleri oldukça sürükleyici bir çiftçilik deneyimi bekliyor olacak.

Klasik oyunlar arasında yer alan ve günümüzde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden yapım üç farklı platformda oynanıyor. Android, iOS ve Windowsphone telefon ve tabletler de oynaması ücretsiz olarak yayınlanan yapımda oyuncular kendilerine ait bir kasaba ve çiftlik kurmaya çalışacaklar.

Oldukça zengin bir içerik kalitesine sahip olan yapımda oyuncular farklı hayvanlar besleyebilecek, tarlalar ekip biçebilecek, kasabalarından kira toplayabilecek ve çevrimiçi olarak diğer oyuncular ile ticaret yapabilecekler.

Basit oynanışı ile her kesimdem oyuncuyu etrafına toplayan yapımda evcil hayvanlarımızı besleyebilecek, süt ve yumurtalarından faydalanabilecek ve ticaret gerçekleştirebileceğiz. Tavuk, inek, koyun gibi hayvanlar oyun içerisinde yer alacak.

Doğukan Çağlakpınar

Farm Dream

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
143.5 MB DOSYA BOYUTU

Akıllı telefonumuzda çiftçiliği deneyimleyeceğiz.

Akıllı telefonunuzda geniş çaplı bir çiftçilik deneyimi yaşamak istiyorsanız Farm Dream’i oynamanızı öneririz.

Günümüzde üç farklı platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Farm Dream ile hem eğlenceli hem de rekabetçi anlar bizleri bekliyor olacak. Gerçek zamanlı olarak çevre çiftlikler ile ticaret yapabileceğimiz oyunda bize verilen alana çiftliğimizi kuracak, tarla ekip biçerek farklı mahsuller üretebileceğiz.

İnek, tavuk ve koyun gibi evcil hayvanlarında yer aldığı yapımda  hayvanlarımızın bakımlarını yapabilecek ve onlarla keyifli zaman geçirebileceğiz. Vatandaşlarımız için mutlu bir köy inşa etmeye çalışacağımız yapımda ürünlerimizi satarak paralar kazanacak ve bize verilen alannı genişletmeye çalışacağız.

Birbirinden farkl ürünler ile çiftliğimizi süsleyebileceğimiz oyunda kasabamızı da özelleştirebileceğiz. Tarım işleri ile içli dışlı olacağımız oyunda eğlenceli ve bir o kadar da sürükleyici bir deneyim bizleri bekliyor olacak.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Farm Craft

    Gerçek zamanlı bir çiftçilik oyunu oynayacağız.
  • Farm Island

    Kendi tatil köyümüzü inşa edeceğiz.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Charm Farm

    Ormanda verilen görevleri başarmaya çalışacağız.
  • Farm Flowers Coin Party Dozer

    Kendi çiftliğinizi inşa ederek çılgın çiftlik partileri vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Monster Farm

    Cadılar bayramına merhaba deyin.
  • Farm Zoo: Bay Island Village

    Çiftliğimize turistleri çekmeye çalışacağız.