Farm Factory

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Çiftlik kurarak onlarca farklı hayvanı besleyip satabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı hayvanı besleyerek büyük bir çiftlik kurabileceğiniz ve hayvanlarınızı geliştirerek diğer çiftlik sahiplerine satabileceğiniz Farm Factory, mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde yer alan ve 100 binden fazla oyun severin vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve hayvan karakterleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kendi çiftliğinizi kurarak farklı hayvanları beslemek ve sayılarını arttırarak satışa sunmaktır. Hayvanlara basılı tutarak ot ve saman yığınlarının yanına sürükleyebilirsiniz. Bu şekilde onları besleyebilir ve büyümelerini sağlayabilirsiniz. Vakti geldiğinde hayvanları bir kamyona yükleyip farklı bölgelere gönderebilirsiniz. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir çiftlik oyunu sizleri bekliyor.

Çiftlikte besleyebileceğiniz inek, tavuk, koyun, kuzu, civciv, horoz ve daha onlarca farklı hayvan yer almaktadır. Hayvanların tüm ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılayarak onları geliştirmeli ve satışa hazır hale getirmelisiniz.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere hizmet veren Farm Factory, ücretsiz oyunlar arasında bulunmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Farm Factory

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
46.1 MB DOSYA BOYUTU

Çiftlik kurarak onlarca farklı hayvanı besleyip satabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden sevimli onlarca çiftlik hayvanını besleyebileceğiniz ve farklı çiftlik sahiplerine satarak para kazanabileceğiniz Farm Factory, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan eğlenceli bir oyundur.

Basit ve bir o kadarda eğlenceli grafikleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, kendi çiftliğinizi kurarak farklı hayvanlar beslemek ve hayvanları satışa hazır hale getirmektir. Hayvanların üzerine basılı tutarak saman ve ot yığınlarının yanına götürebilirsiniz. Onları düzenli bir şekilde otlatarak gelişmelerini hızlandırabilir ve daha erken satışa sunabilirsiniz. Geliştirdiğiniz hayvanları bir kamyona yükleyerek talep edilen bölgelere sevk edebilir ve satışlardan yüklü miktarlarda para kazanarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir çiftlik yönetme oyunu sizleri bekliyor.

Çiftliğinize besleyebileceğiniz koyun, kuzu, keçi, horoz, tavuk, civciv, inek ve daha 50’den fazla hayvan çeşidi bulunmaktadır. Hayvanların ihtiyaçlarını gidererek satışa hazır hale getirebilir ve farklı bölgelere sevk edebilirsiniz.

Simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Farm Factory, binlerce oyuncu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mega Factory

    Başarılı bir iş adamı olmaya çalışacağız.
  • Milk Factory

    Süt üretim işine gireceğiz.
  • Idle Car Factory

    Mobil platformda araçlar üreteceğiz.
  • Soda Factory Tycoon

    Soda kralı olmaya çalışacağız.
  • Idle Factory Tycoon

    Çeşitli ürünlerin üretildiği onlarca fabrikayı yönetebileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Idle Chip Factory Tycoon

    Farklı türde chipler üreteceğiz.
  • Idle Monster Factory

    Kendi canavar fabrikanızı kurarak ilginç yaratıklar oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Farm and Click

    Mobil cihazımızda çiftçilik yapacağız.