Farm Flowers Coin Party Dozer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Kendi çiftliğinizi inşa ederek çılgın çiftlik partileri vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Çiftliğinizde çeşitli partiler düzenleyerek birbirinden eğlenceli oyunlar oynayabileceğiniz ve altın kazanarak çiftliğinizi geliştirebileceğiniz Farm Flowers Coin Party Dozer, mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapımdır.

Renkli grafikleri ve eğlenceli görevleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, hayalinizdeki çiftliği inşa etmek için macera dolu bir serüvene atılmak ve hayvanlarınızın sayısınız artırmak için mücadele etmektir. Çiftlikte seri üretime geçerek yumurta, süt ve daha onlarca doğal besini çevre köylere parlamalı ve kazancınızı katlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Seviye atladıkça farklı hayvanların ve çiftlik malzemelerinin kilidini açabilirsiniz. Bu sayede yeni görevler üstlenebilir ve daha fazla altın kazanabilirsiniz.

Oyunda çiftliğinizde besleyeceğiniz ve organik ürünler elde edeceğiniz inek, keçi, koyun, tavuk, tavşan ve daha onlarca birbirinden sevimli hayvan yer almaktadır. Dilediğiniz hayvanı besleyerek üretime geçebilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Farm Flowers Coin Party Dozer, geniş bir kitleye hitap eden sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Farm Flowers Coin Party Dozer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
240.8 MB DOSYA BOYUTU

Kendi çiftliğinizi inşa ederek çılgın çiftlik partileri vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hayalinizdeki çiftliği kurarak çılgın görevler üstleneceğiniz ve birbirinden sevimli onlarca hayvanı besleyerek organik ürünler elde edeceğiniz Farm Flowers Coin Party Dozer, Android ve iOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyuncularla buluşan sürükleyici bir oyundur.

Canlı grafikleri ve macera dolu görevleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, farklı hayvanları çiftliğinize davet ederek etlerinden ve sütlerinden yararlanmaktır. Ayrıca tarımla uğraşarak organik meyve ve sebzeler üretebilir ve geniş bir ticaret ağı oluşturarak kazancınızı artırabilirsiniz. Çiftliğinizi genişleterek daha fazla hayvanı besleyecek kapasiteye erişebilir ve üretim miktarını artırarak seviye atlayabilirsiniz. Bu sayede yeni hayvan türlerinin ve çiftlik malzemelerinin kilidini açabilirsiniz.

Oyun içerisinde çiftliğinizde bakımını üstleneceğiniz inek, keçi, tavuk, horoz, koyun ve daha onlarca sevimli hayvan yer almaktadır. Ayrıca tarlalarınızda yetiştirebileceğiniz birbirinden lezzetli organik tarım ürünleri bulunmaktadır. Klasik oyunlar arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren Farm Flowers Coin Party Dozer ile sizde kendi çiftliğinizi inşa ederek çılgın çiftlik partileri verebilir ve arkadaşlarınızla eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Coin Trip

    Dünyanın farklı noktalarına seyahat edeceğiz.
  • Farm Craft

    Gerçek zamanlı bir çiftçilik oyunu oynayacağız.
  • Farm Dream

    Akıllı telefonumuzda çiftçiliği deneyimleyeceğiz.
  • Farm Island

    Kendi tatil köyümüzü inşa edeceğiz.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Charm Farm

    Ormanda verilen görevleri başarmaya çalışacağız.
  • Merge Flowers vs Zombies

    Çeşitli çiçekler ve bitkilerden faydalanarak zombilere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Monster Farm

    Cadılar bayramına merhaba deyin.