Farm Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Kendi tatil köyümüzü inşa edeceğiz.

Foranj imzası ile geliştirilen Farm Island hem Android hem de iOS platformunda ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor. Mobil klasik oyunlar arasında yer alan Farm Island ile oyuncular eşsiz bir çiftçilik deneyimi yaşayacak, kendi çiftliklerini oluşturacaklar.

Oyuncular kendi çiftliklerini kurarak oyuna giriş yapacaklar. Binalar inşa edecek, tarlalar ekip biçebilecek ve ürünleri satarak gelir elde etmeye başlayacaklar. Oyun içerisinde oldukça zengin bir içerik yapısı bizleri karşılıyor olacak. Oyuncular çiftliklerini diledikleri gibi süsleyebilecek ve tasarlayabilecekler.

Şelaleler yapabileceğimiz oyunda hem çiftçilik yapacak hem de adeta bir tatil köyü meydana getireceğiz. Çeşitli turistleri de ağırlayacağımız çiftliğimizde rengarenk bir oynanış atmosferi bizleri bekliyor olacak.

İki farklı platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Farm Island Google Play’de 4.4 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

Farm Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
218.7 MB DOSYA BOYUTU

Kendi tatil köyümüzü inşa edeceğiz.

Klasik oyunlar arasında yer alan ve günümüzde ücretsiz olarak indirilip oynanabilen Farm Island 1 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip.

Herhangi bir internet bağlantısına gerek duyrmadan oynanabilen Farm Island ile oyuncular hem çiftçilik yapacak hem de tatil köyü kuracaklar. Rengarenk ekipmanların ve zengin içeriğin yer aldığı yapımda oyuncular binalar inşa edecek, çevreyi düzenleyebilecek, ekinler ekerek gelirler elde etmeye çalışacaklar.

Hayvan besleyebileceğimiz oyunda tarlalara çeşitli mahsuller ekerek onları müşterilere satacağız ve para kazanacağız. Buna ek olarak turistleri de tatil köyümüze çekerek eğlenceli anlar yaşayabilecek ve onlardan da paralar kazanabileceğiz. Her iki platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapımda farklı karakterler de yer alacak.

Mobil platformun ünlü isimleri arasında yer alan Foranj tarafından geliştirilen ve yayınlanan Farm Island tamamen ücretsizdir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Zoo: Bay Island Village

    Çiftliğimize turistleri çekmeye çalışacağız.
  • Farm Craft

    Gerçek zamanlı bir çiftçilik oyunu oynayacağız.
  • Farm Dream

    Akıllı telefonumuzda çiftçiliği deneyimleyeceğiz.
  • Charm Farm

    Ormanda verilen görevleri başarmaya çalışacağız.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Farm Flowers Coin Party Dozer

    Kendi çiftliğinizi inşa ederek çılgın çiftlik partileri vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Ohana Island

    Akıllı telefonumuzda çiçek yetiştirme uzmanı olarak görev yapacağız.
  • Monster Farm

    Cadılar bayramına merhaba deyin.