Fatal Flap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Beceri ve zeka gerektiren zevkli bir mobil oyun

Fatal Flap, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu engellerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda en uzun mesafeyi alarak puanlar kazanıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çeken Fatal Flap, minimalist atmosferi ve zorlu bölümleriyle karşımıza çıkıyor. Reflekslerinizi sonuna kadar sınayabileceğiniz oyunda elinizi çabuk tutmalı ve engelleri aşarak en uzun mesafeyi almalısınız. 3 farklı oyun moduna ve 75 farklı zorlu bölüme sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Kolay bir oynanışa ve bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan Fatal Flap, mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun diyebilirim. Eğer bu tarz basit oyunları seviyorsanız Fatal Flap sizleri bekliyor.

Fatal Flap oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fatal Flap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan harika bir mobil beceri oyunu

Fatal Flap, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. En uzun mesafeyi alarak puanlar kazandığınız oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Fatal Flap, engellerin üstesinden gelerek puanlar kazandığınız bir mobil oyundur. Oyunda reflekslerinizi test ediyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Zorlu engelleri aşarak blokların arasından ya da altından geçerek karakterinizi ilerletmeye çalışıyorsunuz. Yüksek puanlara ve en uzun mesafeye ulaşmanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Renkli grafikleri ve minimalist atmofseriyle bağımlısı olabileceğiniz bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Eğer bu tarz basit oyunları seviyorsanız Fatal Flap sizleri bekliyor.

Fatal Flap oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.