Fatch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,046 TOPLAM İNDİRME

Fatch uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınızdan yeni arkadaşlıklar kurabilir ve sohbet etmeye başlayabilirsiniz.

Fatch uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınızdan yeni arkadaşlıklar kurabilir ve sohbet etmeye başlayabilirsiniz.

Arkadaş bulma uygulaması olan Fatch, yakınınızdaki kişileri size göstererek arkadaş olmanızda aracılık ediyor. Yakınınızda bulunan kişilerin profilini ve fotoğraflarını inceledikten sonra beğendiyseniz, eşleşme olmadan mesaj gönderebiliyorsunuz. Diğer uygulamaların aksine, eşleşme şartıyla sohbet etme zorunluluğunu ortadan kaldıran Fatch uygulaması profilinizi ziyaret edenleri ve beğenenleri de görebilmenize olanak sağlıyor.

Karşıdaki kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, ona kalp gönderebilme şansı sunan Fatch uygulamasında bazı özellikleri kullanabilmek için satın alma yapmanız gerekiyor. Bunlarla birlikte, yepyeni arkadaşlıklar kurma ve hatta sevgili bile bulmanızda büyük kolaylık sağlayan Fatch, Android cihazlar için ücretsiz olarak sunuluyor.

Özellikler

  • Eşleşme olmadan mesaj gönderme,
  • Yakındaki kişiler,
  • Profilini ziyaret edenler,
  • Sizi beğenenler,
  • Dikkat çekmek için kalp gönderme.
Volkan Yılmaz

Fatch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
16.7 MB DOSYA BOYUTU

Fatch uygulaması ile kendinize yeni bir arkadaş bulabilir ve hemen sohbete başlayabilirsiniz.

Fatch uygulaması ile iOS cihazlarınızdan kendinize yeni bir arkadaş bulabilir ve hemen sohbete başlayabilirsiniz.

Arkadaş edinmekte zorlanıyorsanız ve bu konuda biraz çekingen olduğunuzu düşünüyorsanız, Fatch uygulaması sizi bu dertten kurtaracağını düşünüyorum. Yakınınızda bulunan kişilerin fotoğraflarını ve profillerini inceleyerek ister beğenebiliyor isterseniz de geçebiliyorsunuz. Eğer karşınızdaki kişi de sizi beğenirse mesajlaşmaya başlayabiliyorsunuz.

Benzer diğer uygulamalarda olduğu gibi eşleşme zorunluluğu olmayan uygulamada, beğendiğiniz kişilere direkt mesaj atabiliyor ve sohbeti başlatabilirsiniz. Sizi beğenen kişileri görebileceğiniz ve istediğiniz kişiye kalp göndererek dikkatini çekebileceğiniz uygulamada, profilinizi sizi en iyi anlatacak şekilde hazırladığınızda arkadaş bulabilmeniz de bir o kadar kolay oluyor. Eğer siz de kısa sürede arkadaş bulmak ve onlarla sohbete başlamak istiyorsanız Fatch uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.