FeeDog-Raising Puppies

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Birbirinden sevimli onlarca köpeğin yer aldığı eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Android ve İOS işletim sistemli cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan FeeDog-Raising Puppies, sevimli köpek yavrularını besleyebileceğiniz ve onlarla çeşitli oyunlar oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Oyun içerisinde farklı renge ve özelliğe sahip onlarca köpek yer almaktadır. Köpekleri beslemek için kullanabileceğiniz kemik, et ve daha birçok farklı mama bulunmaktadır. Ayrıca size karşı mücadele veren çeşitli hayalet karakterlerine de oyunda rastlamanız mümkün.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan bu oyunda yapmanız gereken, eğittiğiniz yavru köpeğinizi doğru yiyeceklerle beslemek ve yeşil renkli hayaletlerden korumaktır. Köpeğinize fırlatılan çeşitli yiyeceklerden uygun olanları tutmalı ve diğerlerini ise hayaletlere atmalısınız. Bu sayede hayaletleri öldürebilir ve seviye atlayabilirsiniz. Böylece farklı köpek karakterlerinin kilidini açabilir ve yeni köpeklerle oyuna devam edebilirsiniz.

Farklı bir oyun deneyimi sunan ve 1 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan FeeDog-Raising Puppies, sevimli köpek yavrularını besleyerek ve eğiterek eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz, oldukça kaliteli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

FeeDog-Raising Puppies

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
149.4 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden sevimli onlarca köpeğin yer aldığı eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Mobil oyun dünyasının bir parçası olan ve klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan FeeDog-Raising Puppies, milyonlarca oyun tutkunu tarafından tercih edilen eşsiz bir oyundur.

Onlarca sevimli köpek karakterinin yer aldığı bu oyunda amaç, yavru köpekleri eğitmek ve onlarla çeşitli oyunlara katılmaktır. Dilediğiniz köpeği seçerek onu eğitmeli ve sağlıklı mamalarla beslemelisiniz. Köpeğinizi beslerken kullanabileceğiniz kemik, et, çeşitli köpek mamaları ve daha birçok farklı yiyecek bulunmaktadır.

Oyun içerisinde farklı renkte ve özellikte onlarca yavru köpek yer almaktadır. Ayrıca köpeklere zarar vermek isteyen yeşil renkli hayaletler bulunmaktadır. Köpeğinize fırlatılan farklı yiyeceklerden doğru olanları yemeli ve diğerlerini ise size zarar vermek isteyen hayaletlere atmalısınız. Bu sayede köpeğinizi geliştirebilir ve seviye atlayabilirsiniz. Seviye atladıkça farklı köpeklerin ve yiyeceklerin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS sürüm destekleyen tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan FeeDog-Raising Puppies, Hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Raising Rank Insignia

    Piksel grafikler eşliğinde savaşlara katılacağız.
  • Save the Puppies

    Labirentlerin arasında ilerleyerek yavru köpekleri kurtarmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Labrador Puppies Family

    Labrador ailesinin bakımına yardımcı olun.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Coin Trip

    Dünyanın farklı noktalarına seyahat edeceğiz.