Feşmekan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Feşmekan, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mekan arama ve bilgi edinme uygulamasıdır.

Feşmekan, şehirleri ayağınıza getiren bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden rahatlıkla kullanabileceğiniz uygulama sayesinde, size en yakın cafelerden tutunda restoranlara kadar geniş bir yelpazede şehirde yapabileceğiniz etkinlikleri görmek imkanına sahip oluyorsunuz.

Şimdi, Foursquare ve Swarm kullanmayan akıllı cihaz sahibi pek kalmamıştır diye tahmin ediyorum. En azından merak edip girmiş, sonrasında silmiş kullanıcıların sayısı bile azımsanmayacak kadar fazla. Nitekim uygulamaların uluslararası piyasada geldiği durum ne kadar büyük olduklarını da kanıtlıyor. Feşmekan uygulaması da Türkiye'de internet deyince akla gelen ilk web sitelerinden Mynet'in oluşturduğu bir platform. Sosyal medya uygulaması da diyebilirsiniz ama ben seyahat uygulaması demeyi daha uygun buluyorum.

Neler var bu uygulamada? Foursquare uygulamasının kullanım amacıyla tamamen örtüşüyor Feşmekan. Herhangi bir mekan arıyor ve mekanla ilgili yapılan yorumları merak ediyorsanız tam size göre diyebilirim. Daha çok ulusal bir yapım olduğu için ülkemizdeki mekanlar hakkında ayrıntılı bilgiler edinebilirsiniz. Mekanları puanlara, size yakınlığına ve aradığınız kelimelere göre ayırt etme imkanınız da var. Gittiğiniz mekanları çevrenizle paylaşabilmeniz de cabası. Oldukça basit kullanımı sayesinde işinizi göreceğini düşünüyorum.

Ülkemizdeki mekanların kalitesi hakkında bilgi edinebileceğiniz Feşmekan uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu alanda alternatif arayanların beklentisini karşılayacağına inanıyorum. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Feşmekan

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Feşmekan, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz alternatif bir şehir rehberidir.

Feşmekan, popüler mekan arama ve bilgi edinme platformu olan Foursquare'e alternatif olabilecek en iyi sosyal medya uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz uygulamada, çevrenizdeki en iyi mekanları tarayabilir ve haklarında yapılan yorumlara göz gezdirip size en uygun seçimi yapabilirsiniz.

Mobil uygulama piyasasında ülkemizde de güzel işler çıkabiliyor. Buna en iyi örneklerden biri de hiç şüphesiz Feşmekan uygulaması. Türk internet tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan Mynet'in bir uygulaması olan Feşmekan, oldukça iyi bir şehir rehberi olarak en iyi tercihi yapmanıza olanak tanıyor. Çevrenizde yapacağınız taramalarda mekanların kalitesini ve etkinliklerin nerelerde olduğunu merak ediyorsanız mutlaka denemeniz gereken uygulamalardan biri olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Popüler sosyal platform Foursquare'e yerli bir alternatif olan uygulamanın özellikleri de sizi tatmin edecek seviyede olmuş:

Özellikleri

  • Size en yakın mekanlara ve etkinliklere ulaşma
  • Puana, yakınlığa veya kelimeye göre arama yapabilme
  • Uygulama içerisinde mekanlara yorum yazma ve okuma, puan vererek arkadaşlarınızla paylaşma
  • Facebook ve Twitter üzerinden nerede olduğunuzu paylaşabilme imkanı
  • Tüm mekanların ayrıntılı iletişim bilgileri
  • Kategoriler

Bu alanda bir farklılık arıyor ve yerli bir uygulamaya şans vermek istiyorsanız Feşmekan uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İyi bir alternatif ve başarılı bir uygulama olması sebebiyle denemenizi öneriyorum.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.