FFTAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

FFTAN, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz tuğla kırma (breakout, brick breaker) oyunu.

FFTAN, zaman geçirmek için oynanabilecek ideal oyunlar arasında. Çocukluğumuzun oyunu breakout (brick breaker) Türkçe adıyla tuğla kırma oyununu mobil platforma taşıyan yapımlardan biri. İlk olarak Android platformuna çıkan refleks oyunu, tamamen ücretsiz ve de can sıkıcı reklamlar içermiyor.

Bir dönem başından kalkmadığımız tuğla kırma oyunu (breakout) hemen her platformda oynanabiliyor artık. FFTAN, ilk değil. Nostalji yaşamak isteyenlere tavsiye ederim. Oyunda tek bir büyük tuğlayı kırmaya çalışıyoruz. Üzerinde yazan rakamdan kaç vuruşta kırabileceğimizi anlıyoruz. Son atışta ortalık adeta şenleniyor. Tuğlanın kırıldığı anda ortaya saçılan irili ufaklı toplar ise önemli. Bazıları çubuğu büyütüyor, bazıları top sayısını artırıyor, bazıları da topların gücünü artırıyor.

Erkan Calp

FFTAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

FFTAN, iPhone ve iPad'de oynanabilen tuğla kırma (breakout, brick breaker) oyunu.

FFTAN, Atari’nin meşhur oyunu breakout Türkçe adıyla tuğla kırma oyununu mobil platforma taşıyan yapımlardan biri. iOS platformuna da ücretsiz gelen bulmaca oyununda kırmamız gereken tek bir tuğla var ancak kırmayı başarmak göründüğü kadar kolay değil.

Breakout, brick breaker ve daha nice benzer topla blokları yok etmeye dayanan beceri oyununun yeni nesil sürümü FFTAN. Oyunda başarılı sayılmak için tek bir büyük tuğlayı kırmak yeterli oluyor. Tuğlayı kaç atışta kırabildiğimizi ve ne kadar süre sonra oyun alanından silineceğini içindeki rakamdan anlıyoruz. 1’e ulaşmayı başardığımızda son bir atış kalıyor ki bu noktada ekran toplarla doluyor. Top sayısını artırmadan vuruş gücünü artırmaya birçok güçlendiricimiz var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Mouse

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz puzzle oyunudur.
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balls of the Dead

    Zombilerden kaçıp güvenli bölgeye sığınmalısınız.