Fiat Yol Arkadaşım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
347 TOPLAM İNDİRME

Fiat Yol Arkadaşım uygulamasında, Fiat marka araçlarınız için kontrolün sizde olmasını sağlayabilirsiniz.

Fiat Yol Arkadaşım uygulaması, Android cihazlarınızdan Fiat marka araçlarınız hakkında detayları öğrenmenizi kolaylaştırıyor.

Fiat marka bir otomobiliniz varsa, aracınızla ilgili çeşitli işlemler yapmak ve detayları öğrenmek isteyebilirsiniz. Aracınızı akıllı telefonunuzdan yönetme imkanını sizlere sunan Fiat Yol Arkadaşım uygulamasında, Fiat bayisinden Connect hizmeti alarak faydalanabiliyorsunuz. Akıllı telefonlarınızdan ya da web sitesinden Connect özelliğini kullanarak aracınızın kontrolünü sağlayabileceğiniz uygulamada ihtiyaç duyabileceğiniz oldukça faydalı özellikler bulunuyor.

Uzaktan kontrol özelliğiyle birlikte aracınızı uzaktan kilitleyebileceğiniz Fiat Yol Arkadaşım uygulamasında, anlık arıza bildirimlerini de görebiliyorsunuz. Aracınızı park yasağı olan bir bölgede bıraktıysanız ve aracınız çekildiyse, konum takibi özelliğiyle aracınızın nerede olduğunu da harita üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz. Bunların dışında, sürüş performansınızı ve yakıt sarfiyatınızı da artırabileceğiniz uygulamada maksimum hız limiti ayarlayarak, bu hızı aştığınızda uyarılar alabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Kocaeli Yürüyüş Parkurları

    Kocaeli Yürüyüş Parkurları ile Kocaeli'de bulunan yürüyüş ve bisiklet yollarını görebilir, yol tarifi alabilirsiniz.
  • İBB Sosyal Tesisler

    İBB Sosyal Tesisler uygulamasında İstanbul'un pek çok noktasında bulunan sosyal tesislere yol tarifi alabilir, tesis bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • Zoidtrip

    Zoidtrip'te aşağıya doğru yol alan üçgen bir objenin kontrolünü ele alıyor ve mümkün olduğunca fazla yol almaya çalışıyoruz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Yol Kamyon Simülasyon 3D

    Ücretsiz olarak sunulan ve ince detaylarıyla dikkat çeken Yol Kamyon Simülasyon 3D son derece keyifli bir kamyon sürme oyunudur.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!