Fierce Tales: Feline Sight

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Bir anda saldırganlaşan leoparları sakinleştirmek için çeşitli çalışmalar yapabileceğiniz ilginç bir oyundur.

Anormal hareketler sergileyen ve insanlara saldıran leoparların bu davranışlarını incelemek üzere kolları sıvayacağınız Fierce Tales: Feline Sight, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere hizmet veren kaliteli bir oyundur.

İlginç konusu ve etkileyici tasarımı ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, bir veteriner olarak saldırgan leoparların hareketlerini incelemek ve anormal davranışların sebebini bulmaktır. Sevimli bir kediden yardım alarak leoparların sorunlarını çözmeli ve uysal hale getirmelisiniz. Bunları yaparken gizli nesneleri bularak ipucu toplayabilir ve hayvanlardaki rahatsızlıkları daha rahat çözümleyebilirsiniz. Macera dolu bölümleri ve sıra dışı tasarımı ile benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Bölümlerde yer alan bulmaca ve eşleştirmelerden yardım alarak ipuçlarına ulaşabilirsiniz. İpuçlarından yola çıkarak incelemelerinizi doğru bir şekilde tamamlayabilir ve leoparlardaki sorunu bulabilirsiniz. Bu sayede onları tekrar kafeslerine koyarak insanlığı kurtarabilir ve görevlerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Fierce Tales: Feline Sight, sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Fierce Tales: Feline Sight

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
813.1 MB DOSYA BOYUTU

Bir anda saldırganlaşan leoparları sakinleştirmek için çeşitli çalışmalar yapabileceğiniz ilginç bir oyundur.

Mobil platformda klasik oyun bölümünde yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen Fierce Tales: Feline Sight, bir veteriner olarak görev yapacağınız ve saldırgan leoparların hareketlerini inceleyerek onları yatıştırabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici tasarımı ve gerçekçi grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, anlamsız bir şekilde saldırganlaşan ve tehlikeli bir hal alan leoparlara ne tür bir virüs bulaştığını bulmak ve onları kafeslerine tekrar göndermektir. Size yardım edecek sevimli bir kedi ve onlarca tıbbı malzeme yer almaktadır. Bu malzemelerden yararlanarak leoparları eski hallerine döndürebilir ve insanlığı büyük bir tehditten kurtarabilirsiniz. Maceraya doyabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı bulmaca ve eşleştirme yer almaktadır. Bulmacaları başarıyla çözerek ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabilir ve gerekli eşyaların yerlerini bulabilirsiniz. Böylece görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini içeren cihazlardan rahatlıkla ulaşabileceğiniz Fierce Tales: Feline Sight, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eşsiz bir macera oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fierce Tales: Dog's Heart CE

    Anlamsız köpek saldırılarının nedenini araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Tales Rush

    Güçlü düşmanlara meydan okuyacağız.
  • Grim Tales: Crimson Hollow Collector's Edition

    Aniden ortadan kaybolan genç kızların izini sürerek şüphelileri yakalayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Grim Tales: Threads of Destiny

    Sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz eşsiz bir dedektiflik oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Royal Garden Tales-Match 3 Castle Decoration

    Eşsiz tasarımlar yapabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Fairy Tales

    Onlarca farklı masalın yer alığı, çocuklara özel hazırlanmış eşsiz bir oyundur.
  • Forgotten Tales

    Kalabalık canavar ordularına karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Tales of Erin

    İlginç özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.