File & Password Vault

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
13.4 MB DOSYA BOYUTU

File & Password Vault, iOS cihazlarımızda arşivlediğimiz medya dosyalarını ve dokümanları güvende tutmak amacıyla kullanabileceğimiz bir uygulama.

File & Password Vault, iOS işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir güvenlik uygulaması olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde iOS cihazlarımız üzerinde arşivlediğimiz fotoğraflarımızı, videolarımızı, ses kliplerimizi ve dokümanlarımızı tek bir kasada toplayabiliyoruz.

Bir güvenlik uygulamasında görmeyi isteyebileceğimiz her türlü özelliğe sahip olan File & Password Vault içerisine istersek farklı servisler için kullandığımız şifreleri de aktarabiliyoruz. Uygulama kasası altında topladığımız her şey tek bir ana şifre ile korunuyor.

File & Password Vault'un en çok hoşumuza giden özelliği acil durumlarda otomatik olarak kilitleme yapabilmemize imkan sağlaması oldu. Panik anında cihazı sallayarak veya ekranı aşağı bakacak şekilde masaya koyarak kilitleme fonksiyonunu aktif edebiliyoruz. Bu şekilde karşı taraf herhangi bir şey anlamadan dosyalarımızı güvene alabiliyoruz.

Uygulamada farklı şifreleme yöntemleri kullanılıyor. Şifre, pin kodu veya desen kilitleme yöntemlerinden herhangi birini seçebiliyoruz.

Cihazınızda bulunan kişisel dosyalarınızın güvenliğinden endişe duyuyorsanız File & Password Vault'u mutlaka kullanmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Private Photo Vault

    iPhone ve iPad cihazlarınızda bulunan resim ile video dosyalarını gizlemek ve bunlara şifreli erişim sağlamak için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Passible: Password Manager

    Passible: Password Manager iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı ve güvenilir bir şifre yönetim uygulamasıdır.
  • Password Manager

    iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Password Manager ile şifrelerinizi depolamak çok daha kolay hale geliyor.
  • Sticky Password

    iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Sticky Password uygulaması ile şifrelerinizi güvenle koruyabilir ve kullanabilirsiniz.
  • Password for WhatsApp Messages

    Password for WhatsApp Messages, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerindeki mesajlarımızı güvende tutmak üzere tasarlandı.
  • Avira Password Manager

    Avira Password Manager uygulaması, güçlü parolalar oluşturmanızı ve mevcut parolalarınızı güvenli bir şekilde saklamanızı sağlıyor.
  • Kaspersky Password Manager

    Kaspersky Password Manager, şifre hatırlama derdinden kurtaran ücretsiz ve kullanımı basit yüksek güvenlikli bir parola yöneticisi.
  • mSecure

    mSecure Password Manager, gün içerisinde sıkça kullandığınız kişisel verilerinizi korumanızda yardımcı olabilecek olan etkili ve yararlı bir iOS güvenlik uygulamasıdır.