Final Cut: Homage Collector's Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz cinayetleri araştıracağınız macera dolu bir dedektiflik oyunu olarak göze çarpıyor.

Yaklaşık yüz yıl önceye giderek esrarengiz bir yolculuk yapabileceğiniz ve sır dolu olayları aydınlatabileceğiniz Final Cut: Homage Collector's Edition, mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan sıra dışı bir oyundur.

Gerçekçi karakterleri ve etkileyici grafikleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, dedektiflik yaparak gizemli olayları çözmek ve esrarengiz cinayetleri inceleyerek katili bulmaktır. Oyun, ünlü film yıldızlarını öldürmeyi kafasına koyan ve tek tek tüm aktörleri öldüren bir katilin işlediği cinayetlerden oluşmaktadır. Cinayetleri detaylı bir şekilde araştırarak ipuçlarına ulaşmalı ve katin izini sürmelisiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu sahneleri ile benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda ürpertici mekanlar ve onlarca şüpheli karakter bulunmaktadır. Ayrıca katiller bulmak için kullanabileceğiniz sayısız ipucu yer almaktadır. Gizli nesneleri bularak görevleri tamamlamalı ve seviye atlayarak sonraki bölümlere geçmelisiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde indirebileceğiniz Final Cut: Homage Collector's Edition, binlerce oyuncunun tercih ettiği kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Final Cut: Homage Collector's Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
881.7 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz cinayetleri araştıracağınız macera dolu bir dedektiflik oyunu olarak göze çarpıyor.

Android ve İOS sürümleri ile oyun tutkunlarına iki farklı platformda hizmet veren ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Final Cut: Homage Collector's Edition, bir filmin içine girerek macera dolu bir serüvene şahit olabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Çarpıcı grafikler ve ürpertici müzikler ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, yıllar öncesine yolculuk yaparak esrarengiz olayları çözerek sır perdesini aralamak ve katilleri bulmaktır. Oyunda kendinizi yaklaşık yüz önce çekilen bir filmin içinde bulacaksınız. Filmde işlenen korkunç cinayetleri araştıracak ve ipuçları toplayarak katilin izini süreceksiniz. Sıkılmadan oynayabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda sayısız gizli nesne ve birçok ipucu bulunmaktadır. Ayrıca onlarca farklı mekan ve çeşitli katil karakterleri yer almaktadır. İçinizdeki dedektifi açığa çıkartarak katilin peşine düşmeli ve görevleri tamamlamalısınız.

Mobil oyun dünyasında klasik kategoride kendisine yer bulan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Final Cut: Homage Collector's Edition, gizli nesneleri bularak gizemli olayları aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cadenza: Havana Nights Collector's Edition

    Gizemli mekanlarda sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Grim Tales: Crimson Hollow Collector's Edition

    Aniden ortadan kaybolan genç kızların izini sürerek şüphelileri yakalayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Final Cut: Fade to Black

    Ünlü film yıldızlarının yer aldığı macera dolu bir gizli nesne bulma oyunu olarak göze çarpıyor.
  • Final Cut: Fame Fatale

    Macera dolu anlar yaşayabileceğiniz ve gizli nesneleri bularak katilin izini sürebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Final Cut: The True Escapade

    Sır dolu cinayetleri araştırarak gizemli olayları aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Rock Collector

    Değerli taşlar arayacağız.
  • Final Elimination

    Gerçek zamanlı olarak hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Cut It: Brain Puzzles

    Keyifli bulmacalar bizleri bekliyor.