Findery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Findery uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kolayca gezi rehberlerine ulaşabilir ve kendi rehberlerinizi oluşturabilirsiniz.

Findery uygulaması, Android mobil cihazlar kullanan gezginlerin ve seyahat etmeyi sevenlerin kesinlikle denemeleri gereken ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Gidebileceğiniz her yer hakkında detaylı günlüklere veya kısa notlara ulaşabileceğiniz uygulama sayesinde, sizin dikkatinizden kaçan pek çok noktaya hemen erişebiliyorsunuz.

Eğer ziyaret etmek istediğiniz yerler varsa bunları ilk olarak uygulama içerisinde favorilerinize ekleyebiliyor, daha sonra ipuçlarını okuyabiliyor ve ziyaret ettiğinizde puan kazanabiliyorsunuz. Tabii ki diğer kişilerin ekledikleri bilgileri okumanın yanında kendi rehber ve ipuçlarınızı da yaratabildiğiniz için uygulamayı kullanan başkalarına da yol gösterebiliyorsunuz.

Uygulamanın arayüzü herkesin en kolay şekilde farklı yerleri keşfedebilmesi için olabildiğince basit tutulmuş ve rehberlere ulaşım da oldukça basit. Hazırlanan rehber yazılar illa ki karmaşık olmak zorunda da değil. Vaktiniz varsa mekanlar hakkında geniş rehberler hazırlayabileceğiniz gibi, çok kısa notlardan oluşan imlemeler de bırakabiliyorsunuz.

Tabii ki uygulamayı kullanabilmek için Wi-Fi ya da 3G bağlantınız olması gerektiğini de unutmamalısınız. Aksi taktirde harita ve konum belirleme özelliğinden faydalanmak mümkün değil. Bu durum maalesef internet çekmeyen yerlere gerçekleştirdiğiniz gezilerde rehberlerinizi yayınlamanın üzerinde engel olabiliyor.

Sık sık geziler ve turlara katılanların göz atmaları yerinde olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

Findery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
27.1 MB DOSYA BOYUTU

Findery uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan ilginizi çeken yerleri keşfedebilir, diğer kullanıcılar için ipuçları bırakabilirsiniz.

Findery uygulaması, yeni yerler keşfetmekten hoşlanan iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarında faydalanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Hem kolay kullanımı hem de istenilen tüm detaylara erişmenize izin veren yapısı sayesinde içinizdeki gezgini ortaya çıkarabileceğine inanıyorum.

Uygulamayı kullanırken yaşadığınız yerdeki veya gittiğiniz yerlerdeki ilginizi çekebilecek mekanları bulabiliyor, diğer kullanıcıların buralarda nasıl deneyimler elde ettiklerini inceleyebiliyorsunuz. Bu sayede belki de daha önce hiç dikkatinizi çekmemiş yerleri ve buralardaki aktiviteleri hemen farkedebiliyorsunuz. Elbette yaşadığınız kendi deneyimlerinizi de başka kullanıcılara yardımı dokunması için Findery içerisinden paylaşabiliyorsunuz.

Uygulamada paylaştığınız anılar illa ki karmaşık ve günlük gibi bol detaylı olmak zorunda da değil. İlginizi çeken ziyaret ettiğiniz yerlerin hepsine minik notlar bırakabiliyor ve böylece olabildiğince hızlı bir şekilde ifade etmek istediklerinizi diğer kullanıcılara aktarabiliyorsunuz.

Gelecekte görmek istediğiniz yerleri önceden işaretleyebildiğiniz Findery uygulamasında, buraları keşfettikçe puan kazanma şansınız da mevcut. Sanal dünya ve gerçek dünyayı oldukça güzel bir konseptle bir araya getiren uygulamanın tüm gezginler tarafından beğenilerek kullanılacağına inanıyorum.

Eğer nereleri gezmek istediğinizi keşfetmek ve daha sonra kendi deneyimlerinizi başkalarına aktarmak istiyorsanız denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.