FingAAH!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME

FingAAH! bağımlılık yapan bir mobil beceri oyunudur

FingAAH! kısa sürede bağımlılık yapmayı başaran ve bolca eğlence sunan bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan FingAAH! oyuncuların reflekslerini test edebileceği ilginç bir oyun. FingAAH!'ta eskiden korsanlar arasında bir hayli yaygın olan bir cesaret gösterisi olan parmak arasındaki boşluklara bıçak saplama işini yapıyoruz. Korsanlar hanlardaki en korkusuz korsan olduklarını kanıtlamak için parmaklarını masanın üzerine koyar ve bıçaklarını çıkararak en hızlı şekilde parmaklarının arasına saplamaya çalışırlardı. FingAAH!'ta benzer bir eğlenceyi mobil cihazlarımıza taşıyor.

Türk geliştiriciler tarafından oyun severlerin beğenisine sunulan FingAAH! hızlı ve heyecanlı bir oynanışa sahip. Oyunda parmaklarımızın arasına bıçak saplarken parmaklarımızın konumu değişebiliyor. Bu nedenle anlık olarak bu değişikliklere tepki vermemiz gerekiyor. Oyunda arka arkaya doğru bir şekilde yaptığımız hamlelerle kombo yapabiliyoruz ve bonus puan kazanabiliyoruz.

FingAAH! arkadaşlarınızla tatlı rekabetler yaşayabileceğiniz bir oyun. Oyunda yakaladığınız yüksek puanları arkadaşlarınızınkilerle karşılaştırabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

FingAAH!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
86.5 MB DOSYA BOYUTU

FingAAH! ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyunudur

FingAAH! basit bir şekilde oynayabileceğiniz; fakat yüksek puan yakalamak için saatler harcayabileceğiniz bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Türk yapımı bir beceri oyunu olan FingAAH!'ta reflekslerimizi ne kadar etkili bir şekilde kullandığımızı eğlenceli bir şekilde test ediyoruz. FingAAH!, eskiden korsanlar arasında yaygın bir güç gösterisi olan parmak arasındaki boşluklara bıçak saplama oyununu mobil cihazlarımıza taşıyor. Korsanlar hanlarda bu oyunu oynayarak cesaretlerini kanıtlamak için uğraşırlardı. Şimdi ise en yüksek puanı yakalayarak arkadaşlarımıza en yetenekli oyuncunun kim olduğunu kanıtlamaya çalışıyoruz. 

FingAAH!'ta temel olarak ekranda yer alan parmakların arasındaki boşluklara dokunarak bıçağımızı saplıyoruz. Fakat bu iş sanıldığı kadar kolay değil; çünkü parmakların hareket ediyor, bazı parmaklar kapanırken bazıları açılıyor. Bu nedenle bu anlık değişikliklere zamanında tepki vermemiz gerekiyor.

FingAAH!'da yakaladığınız yüksek puanlar kaydediliyor ve arkadaşlarınızın puanlarıyla karşılaştırılabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.